SweTrack GPS-spårare & Spårsändare


Viktigt meddelande till dig som använder SweTrack Live

Vi har tidigt på morgonen den 9/2 2018 genomfört omfattande uppgraderingar av våra mobilapplikationer. Läs här om vad du behöver göra för att fortsätta använda tjänsten.Vi på SweTrack strävar ständigt efter att förbättra våra mjukvarutjänster för att ge våra kunder en bättre upplevelse. Därför har vi idag gjort en omfattande uppgradering av serverplattformen till SweTrack Live för att förbättra systemets säkerhet och prestanda samt bana väg för kommande funktionalitet i tjänsten. Som ett led i detta har även mobilapplikationerna uppdaterats. Detta innebär att du måste uppdatera SweTrack Live-applikationen för att kunna fortsätta använda tjänsten. Om du inte uppdaterar applikationen så kommer du inte att få in några nya positioner i appen. Vi har även förändrat inloggningsprocessen i appen. Vänligen läs följande stycken där du finner information om hur du går till väga.

Jag har en iOS-enhet
Öppna App Store och uppdatera appen. Observera att du behöver logga in på nytt efter att du uppdaterat appen, eftersom vi har förändrat inloggningsprocessen. I den tidigare versionen av appen loggade du in med ett användarnamn som du valde vid registreringen, t.ex. "user123". Du skall hädanefter logga in med den e-postadress som är registrerad på ditt konto. Om du inte har kopplat någon e-postadress till ditt SweTrack Live-konto, så loggar du fortsättningsvis in med ditt användarnamn. Lösenordet är samma som tidigare.

Jag har en Android-enhet
Öppna Google Play och sök efter "Nya SweTrack Live". Ladda hem den appen till din telefon/surfplatta. Observera att du behöver logga in på nytt efter att du uppdaterat appen, eftersom vi har förändrat inloggningsprocessen. I den tidigare versionen av appen loggade du in med ett användarnamn som du valde vid registreringen, t.ex. "user123". Du skall hädanefter logga in med den e-postadress som är registrerad på ditt konto. Om du inte har kopplat någon e-postadress till ditt SweTrack Live-konto, så loggar du fortsättningsvis in med ditt användarnamn. Lösenordet är samma som tidigare. Du finner den nya appen genom att klicka här.

Jag använder tjänsten via dator
Vi har lanserat ett nytt webbgränssnitt som har en mer användarvänlig design än den tidigare versionen. Gå till swetrack.com/live och klicka på Logga in. Använd din e-postadress som användarnamn. Om du inte kan logga in, vänligen rensa cache och cookies i din webbläsare, starta om webbläsaren och försök igen.

Varför gör ni detta, det fungerade ju bra innan?
Dels har vi åtgärdat ett antal buggar i mobilapplikationen för att förbättra användarupplevelsen, men framförallt har vi gjort en stor uppgradering av det bakomliggande systemet. Du kommer inte att se några stora skillnader när du använder appen eftersom den nya appen har samma design som den tidigare, men vi har lagt till ett antal nya funktioner i appen. Bland annat kan du nu välja satellit- och hybridkartor i kartläget. Dessutom har vi förenklat registreringsprocessen för nya användare samt processen för att lägga till en ny SweTrack-enhet på ett befintligt konto. Uppgraderingarna som gjorts i det bakomliggande systemet (serverplattformen) ger oss möjlighet att lansera spännande nya funktioner i våra mobilappar. Vi har bland annat lanserat ett nytt webbgränssnitt, som är mer användarvänligt än den tidigare versionen och dessutom är responsivt - vilket innebär att det fungerar på mobila enheter såsom iPad.

Jag har frågor eller behöver hjälp.
Kontakta vår support på support@swetrack.com. Vi har förstärkt bemanningen på vår kundsupport för att kunna bemöta eventuella spörsmål kring uppgraderingen av SweTrack Live.