SweTrack - startsida

SweTrack Extreme

Spårsändaren som levererar

Portabel GPS-spårning

Datablad

Rek. pris (V10)
3995:-
Rek. pris (V20)
4995:-
Rörelsesensor
Ja
Livespårning
Ja
Uppdateringsintervall
1 minut
Mobilapp
Ja
Magnet
Ja
Avlyssning
Ja
Batteri (mAh)
10/20 000
Längd cm (V10/20)
15/15
Bredd cm (V10/20)
6/6
Höjd cm (V10/20)
4/5
Vikt g (V10/20)
346/534


Upptäck SweTrack Extreme

Med SweTrack Extreme erbjuder vi dig en produkt som är enkel att använda, samtidigt som den har relevanta funktioner, slitstark konstruktion och god prestanda. Den finns i två storlekar med olika batterikapaciteter, och monteras enkelt med magnet på valfritt spårningsobjekt. Du kan använda den för båtar, bilar, containrar eller resväskor - möjligheterna är oändliga med SweTrack Extreme!

Snabb funktionsöversikt

  • Livespårning
  • Rörelselarm
  • Larmfunktioner
  • Inbyggt SIM-kort
  • Avlyssningsfunktion
  • Geostängel
  • Positionshistorik
  • Fungerar i hela EU
  • SMS-styrning
  • MagnetVad är SweTrack Extreme?

SweTrack Extreme är en spårsändare som erbjuder dig smarta funktioner, lång batteritid och en vattentät konstruktion. Tack vare den kraftfulla magneten lämpar den sig utmärkt för montering på bilen, båten eller övriga fordon. Du kan se fordonets position på en karta och göra inställningar med en app. Givetvis går det också utmärkt att styra produkten via SMS för att minska datakonsumtionen och förlänga batteritiden! Produkten finns i två utföranden: V10 & V20 - skillnaden ligger i kapaciteten på det inbyggda batteriet.

Produkten kräver ingen fast strömanslutning för att fungera - när du har laddat upp det inbyggda batteriet med den medföljande USB-kabeln så monterar du den direkt på spårningsobjektet! Du kan använda magneten för att montera den under en personbil, eller gömma den inuti en utombordsmotor - möjligheterna är oändliga! När produkten är monterad så spårar du den enkelt med appen SweTrack Lite eller genom att skicka SMS till kontantkortet som du monterat i spårsändaren.

Batteritiden på produkten påverkas av hur ofta produkten används; vänligen se tabellen till höger om denna text för kalkylationer på batteritiden.

Driftskostnader


SweTrack Extreme har inget inbyggt SIM-kort, vilket innebär att du behöver skaffa ett sådant för att produkten ska fungera. Det som krävs är ett SIM-kort som har 2G (GSM)-stöd och är laddat med datatrafik och sms, samt mobilsamtal om du vill använda avlyssningsfunktionaliteten.

När du köper produkten medföljer ett oladdat kontantkort från Comviq, som du enkelt kan fylla på med saldo via Comviqs hemsida för att komma igång snabbt. Givetvis fungerar SIM-kort från alla andra operatörer, dock ej SIM-kort från operatörerna Tre eller Hallon.
Funktioner

Styrning med mobilapp

SweTrack Extreme styrs helt och hållet via vår populära app SweTrack Live, som låter dig se spårsändarens position direkt från din dator eller mobila enhet.

SMS-spårning

SweTrack Extreme konfigureras enkelt för att fungera som du vill genom att skicka en rad enkla SMS. Därefter kan du använda SMS-funktionaliteten för att kontrollera spårsändarens position, signalstyrka och batterinivå på det inbyggda batteriet. Du kan även få rörelselarm via SMS eller telefonsamtal.

Avlyssningsfunktion

Den inbyggda mikrofonen gör det möjligt för dig att ringa upp spårsändarens telefonnummer och avlyssna dess omgivning!

Livespårning

Livespårningen låter dig se hur spårsändaren rör sig, direkt på skärmen. Uppdateringsintervallet är som standard 1 minut, men detta kan ökas för att spara batteri.

Geostängsel

Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om fordonet lämnar ett visst område - t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

Historik

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live - så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur ditt fordon rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens husbilssemester!

Magnet för enkel montering

Den inbyggda magneten i SweTrack Extreme, som kan lyfta upp till 20 kilo, gör att du enkelt kan montera GPS-spåraren på valfri metallyta!

Vattentålig design

SweTrack Extreme är IP65-klassad, vilket innebär att den är dammtät och spolsäker. Den tål både fukt och våld utan problem!


Återförsäljare
Batteritider

Standbytid
V10: Upp till 5 år
V20: Upp till 10 år

6 positionsuppdateringar/dag
V10: 400 dagar
V20: 800 dagar

Positionsuppdatering var 10:e minut
V10: 28 dagar
V20: 56 dagar

Livespårning
V10: 180 timmar
V20: 360 timmar