×

Starta upp enheten fysiskt

Här berättar vi steg för steg hur du fysiskt installerar din nya SweTrack Lite, allt från att packa upp enheten till att montera den i bilen.

Klicka här för att läsa mer
Ladda enheten med en prisplan

Här beskriver vi hur du gör för att skaffa en prisplan så att du kan använda din nya SweTrack Lite.

Klicka här för att läsa mer
Kom igång med appen

Här berättar vi hur du skapar ett konto i SweTrack Live för att kunna se GPS-spårarens position.

Klicka här för att läsa mer
Skillnaden på Lite och Engine

I denna artikel förklarar vi de huvudsakliga skillnaderna mellan SweTrack Lite och SweTrack Engine.

Klicka här för att läsa mer
Instruktionsfilm

Vår instruktionsfilm förklarar steg för steg hur du kommer igång med din SweTrack Lite.

Klicka här för att läsa mer
Vanliga frågor

I vår FAQ finner du svar på de vanligaste frågorna om våra produkter och appen SweTrack Live.