×

Meny

Komma igång med SweTrack Lite

Hur kommer jag igång med min nya SweTrack Lite?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2018-06-05
Tillbaka

Vi vill gratulera dig till valet av en SweTrack Lite! När du har monterat din SweTrack Lite i fordonet så har du alltid koll på var fordonet befinner sig. Här beskriver vi de enkla steg som du behöver ta för att din SweTrack Lite ska kunna fungera.

Förpackningens innehåll
Förpackningen innehåller GPS-spåraren, en snabbmanual samt ett kablage för att ansluta GPS-spåraren till fordonets elsystem.

Montering
SweTrack Lite är avsedd för inkoppling direkt på elsystemet i ditt fordon. För att koppla in produkten, så ska du först ansluta kablaget som finns i paketet till själva GPS-spåraren. Det gör du genom att koppla ihop kablaget med GPS-spåraren genom den runda snabbkopplingen som finns på GPS-spåraren. Koppla därefter den svarta kabeln till en minuspol i ditt fordon, och den röda kabeln till en pluspol.

Den orangea kabeln är en brytarkabel, som kan anslutas till tändningslåset. Du har då möjlighet att ta emot pushnotiser från appen SweTrack Live om fordonets tändning slås av eller på. Att använda denna kabel är dock helt valfritt - det enda som behövs för att produkten ska fungera är att du ansluter den svarta och den röda kabeln.

Nu är din SweTrack Lite redo att börja användas! Innan du kan börja använda produkten, behöver du teckna en prisplan och skapa ett konto i appen. De övriga artiklarna i kunskapsbanken beskriver hur du går tillväga. Lycka till!