×

Meny

Kom igång med SweTrack Live

Hur skapar jag ett konto i SweTrack Live?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2018-06-07
Tillbaka

När du har anslutit din SweTrack Lite till fordonets elsystem och tecknat en prisplan så behöver du skapa ett konto i appen SweTrack Live för att kunna få fram GPS-spårarens position.

Vad är SweTrack Live?
SweTrack Live är vår mobilapp, som används för att visa GPS-spårarens position. I SweTrack Live kan du även skapa geografiska stängsel och visa positionshistorik från din GPS-spårare.

Hur installerar jag SweTrack Live?
Du installerar SweTrack Live genom att söka efter SweTrack Live i App Store om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android-telefon. Du kan även använda SweTrack Live genom webbläsaren på en PC eller Mac - gå då till http://live.swetrack.com i datorns webbläsare.

Hur skapar jag ett konto?
Du skapar ett konto genom att klicka på knappen Skapa konto som du finner längst ned på inloggningsskärmen i SweTrack Live. Fyll därefter i ditt namn, e-postadress och välj ett lösenord. Du behöver slutligen ange SweTrack Lite-enhetens IMEI-nummer. Det finner du på kartongen. Om du använder mobilappen kan du trycka på Scanner och hålla telefonens kamera mot QR-koden på undersidan av produktens kartong.

Hur använder jag appens funktioner?
I appen SweTrack Live kan du se GPS-spårarens position, samt ändra diverse inställningar och visa positionshistorik från GPS-spåraren. Vi har sammanställt två instruktionsfilmer, som beskriver hur appen fungerar. Du hittar dem genom att trycka på länken Instruktionsfilmer högst upp på denna sida.

Du är nu igång med din SweTrack Lite och kan börja följa enhetens position via appen SweTrack Live. Lycka till!