×

Meny

SweTrack Hunt eller SweTrack Animal?

Vad är egentligen skillnaden på dessa två spårare?

  • Författare

    SweTrack
  • Kategori

    Manualer
  • Senast uppdaterad

    2017-11-01
Tillbaka

2014 lanserade vi vår första GPS-spårare särskilt anpassad för hundar och katter - nämligen SweTrack Animal. SweTrack Animal blev snabbt en försäljningssuccé hos våra återförsäljare, och även om produkten inte längre tillverkas så finns det ett mycket stort antal SweTrack Animal i drift i Sverige. Givetvis lämnar vi fortfarande samma support som tidigare för dig som har en SweTrack Animal idag, men vi får många frågor om hur SweTrack Animal och SweTrack Hunt skiljer sig åt. I denna artikel så försöker vi räta ut de största skillnaderna mellan dessa två GPS-spårare. Du som har fler frågor är varmt välkommen att kontakta oss på mail.

SweTrack Hunt är vattentät
SweTrack Animal är ej vattentät - skalet tål förvisso fukt, men det är inte vattentätt vilket innebär att om SweTrack Animal sänks ned i vatten så kommer produkten att sluta fungera. SweTrack Hunt levereras i ett förstärkt vattentätt skal, vilket gör att den tål att sänkas ned i vatten samtidigt som den är mycket stöttålig. SweTrack Hunt bygger helt och hållet på livespårning
SweTrack Animal var i grund och botten en GPS-spårare som var tänkt att användas för att begära ut positionsuppdatering via sms. Därefter byggde vi in livespårningen som ett tillägg. SweTrack Hunt är egentligen raka motsatsen. SweTrack Hunt är endast designad för att användas med vår livespårningstjänst, och positionsförfrågan via SMS är därför inte något som stöds av oss för denna produkt. Detta gjorde vi för att skapa en produkt som möter kundernas önskemål -- hundar och övriga djur är ständigt i rörelse, och därför är livespårning den positioneringsmetoden som är mest lämplig att använda här.

SweTrack Hunt har bättre batteri
SweTrack Hunt levereras med ett större batteri än SweTrack Animal, och drivs av mer energisnåla komponenter.

Visste du att?