×

Meny

Kom igång med SweTrack Live redan idag!

Hur ansluter jag min SweTrack Extreme till livespårningen?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2018-05-21
Tillbaka

Med appen SweTrack Live kan du följa din GPS-spårares position utan att behöva använda SMS-kommandon. SweTrack Live ingår kostnadsfritt vid köp av en SweTrack Extreme. Här beskriver vi hur du går tillväga för att komma igång med SweTrack Live.

Nätverksinställningar
Innan du kan börja använda SweTrack Live behöver du säkerställa att du har angivit rätt APN-adress för din operatör. Information om hur du gör detta finner du genom att klicka här.

Nedladdning av appen
När de nödvändiga inställningarna på enheten är gjorda så är det dags att ladda ned appen SweTrack Live. Gå till App Store om du har iOS eller Google Play om du har Android, och sök därefter på SweTrack Live.

Registrering av konto
Tryck nu på knappen Registrera konto som du finner längst ned på inloggningsskärmen. Fyll i ditt namn, din e-postadress och välj ett lösenord. Notera att din e-postadress kommer fungera som användarnamn till appen. Tryck därefter på knappen Scanner och håll telefonens kamera mot QR-koden på produktens förpackning. Du kan även välja Textfält om du föredrar att ange IMEI-numret manuellt. Du finner IMEI-numret på produktens förpackning eller genom att skicka ett SMS med texten imei till enhetens telefonnummer. Tryck sedan på Skapa konto. Du kan därefter logga in på ditt SweTrack Live-konto.

Instruktionsfilmer för SweTrack Live
Här i vårt supportcenter finner du filmer som beskriver funktionerna i SweTrack Live, såväl mobilappen som webbgränssnittet. Klicka här för att se våra instruktionsfilmer!

Felsökning
Har du problem att registrera ditt konto, eller visas inte enheten i appen?
Klicka här för att få hjälp med de vanligaste problemen kring SweTrack Live!