×

Starta upp enheten fysiskt

Här berättar vi steg för steg hur du fysiskt installerar din nya SweTrack Bike, allt från att packa upp enheten ur kartongen till att montera SIM-kortet.

Klicka här för att läsa mer
Starta upp enheten med SMS

Här beskriver vi vilka steg du behöver ta för att göra förstagångskonfiguration av din SweTrack Bike via sms.

Klicka här för att läsa mer
Montering & LED-dioder

Här berättar vi hur du monterar din SweTrack Bike på din cykel, samt hur LED-dioderna fungerar.

Klicka här för att läsa mer
Koppla upp livespårningen

Här förklarar vi hur du går tillväga för att ansluta din SweTrack Bike till vår livespårningstjänst, SweTrack Live.

Klicka här för att läsa mer
Optimera livespårningsinställningarna

Här förklarar vi lite mer ingående hur du kan anpassa inställningarna för livespårningen för maximal prestanda och batteritid.