×

Meny

Hur monterar jag SweTrack Bike?

Montering av SweTrack Bike

  • Författare

    SweTrack
  • Kategori

    Manualer
  • Senast uppdaterad

    2018-05-03
Tillbaka

SweTrack Bike är en unik produkt på många sätt - framförallt är den oerhört enkel att montera! Till skillnad från övriga lösningar på marknaden behövs inga verktyg, och du kan enkelt ändra placeringen i efterhand om du så önskar. Dessutom har SweTrack Bike inbyggda LED-dioder som kan aktiveras för att förstärka kamoufleringseffekten. Med LED-dioderna aktiverade så blinkar SweTrack Bike på samma sätt som en vanlig cykellykta. I denna artikel beskriver vi hur SweTrack Bike monteras, och hur du aktiverar LED-dioderna.

Hur monterar jag SweTrack Bike?
I förpackningen finner du, förutom din SweTrack Bike, även ett bakstycke som kan fästas på produktens baksida samt ett gummiband. Fäst bakstycket på produkten och fäst därefter gummibandets ena ögla i en av de två fästpunkterna på bakstycket. Spänn därefter fast SweTrack Bike runt cykelns ram på önskad plats och lås fast gummibandet genom att fästa det i den lediga fästpunkten på bakstycket. Klart!

Hur aktiverar jag LED-dioderna?
När vi utvecklade SweTrack Bike valde vi att låta produkten se ut som en cykellykta för att den ska passa bra på din cykel. Faktum är att SweTrack Bike faktiskt även har inbyggda LED-dioder, som kan aktiveras för ökad kamoufleringseffekt. För att aktivera LED-dioderna, tryck en gång snabbt följt av ett långt tryck på strömknappen på produktens framsida. LED-dioderna kommer nu att börja blinka. Notera att LED-dioderna automatiskt släcks när cykeln varit stillastående i tre minuter, detta är för att spara batteri. När cykeln åter börjar röra på sig kommer LED-dioderna att tändas på nytt. För att avaktivera LED-dioderna permanent, tryck tre gånger snabbt följt av ett långt tryck på strömknappen.

Observera!
SweTrack Bike är inte tänkt att ersätta en cykellykta. För trafiksäkerhetens skull rekommenderar vi att du har en cykellykta med starka dioder monterad på din cykel vid all mörkerkörning. LED-funktionen i SweTrack Bike är endast tänkt att förhöja kamoufleringseffekten och agera som ett komplement till en befintlig lysarmatur.

Visste du att?