×

Meny

Kom igång med SweTrack Live redan idag!

Hur ansluter jag min SweTrack Bike till livespårningen?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2018-05-03
Tillbaka

Med vår nya livespårningsapp är det enklare än någonsin att komma igång! På kartongen till din SweTrack Bike så finner du ett klistermärke med en QR-kod. Gå först in på App Store eller Google Play och ladda hem appen SweTrack Live. Öppna därefter appen och klicka på Registrera nu, fyll i dina uppgifter och tryck på Scanner - det enda du behöver göra nu är att hålla telefonens kamera mot QR-koden, så aktiveras ditt konto automatiskt och du kan börja spåra enhetens position i realtid!

Det är viktigt att notera att enheten inte kommer att visas i appen förrän den registrerat en position. Om du inte ser din SweTrack Bike på kartan eller under fliken Enhetsadministration när du loggat in på ditt nya konto, testa att ta med enheten utomhus så att den får god kontakt med GPS-satelliterna. När en position har registrerats kommer enheten att synas i appen. Säkerställ även att du skickat ett SMS till enheten med kommandot *livesparning*99* innan du börjar använda SweTrack Live.