×

Uppstart av enheten

Här beskriver vi hur du monterar och startar upp din SweTrack Animal.

Klicka här för att läsa mer
Starta upp enheten med SMS

Här beskriver vi vilka kommandon du behöver skicka till enheten som SMS för att komma igång.

Klicka här för att läsa mer
Positionsförfrågan via SMS

Du kan enkelt begära ut enhetens position med ett sms. Här förklarar vi hur.

Klicka här för att läsa mer
Koppla Animal till nya SweTrack Live

Sedan SweTrack Animal lanserades har vi skapat en ny livespårningstjänst. Läs detta om du vill ansluta din SweTrack Animal till nya SweTrack Live.

Klicka här för att läsa mer
Instruktionsfilm

Ta gärna en titt på instruktionsfilmen, som visar hur du kommer igång med din SweTrack Animal.

Se filmen
Vanliga frågor och svar

Hittar du inte svaret på din fråga här? Kika i vår FAQ, där du finner svar på de vanligaste frågorna om SweTrack Animal.