×

Meny

Spårning och positionering

Vad är och hur fungerar spårningsteknik?

Spårningsteknik är i grund och botten väldigt enkelt - det bygger på att en enhet med flera kommunikationsmöjligheter genererar positionsdata och sedan överför den till en användare. Här berättar vi mer.

Klicka här för att läsa mer
Vad är skillnaden på GPS, GLONASS & Galileo?

GPS, GLONASS och Galileo är olika system som används för att fastställa en position. Här berättar vi om skillnaden på dessa olika tekniker.


Klicka här för att läsa mer
Hittar du inte svaret på din fråga här?

Vår kundtjänst finns tillgänglig alla vardagar för att svara på dina frågor - oavsett om du är privatkund eller företagskund.

Klicka på länken nedan för att kontakta oss direkt!

Maila oss direkt!
Hur fungerar våra enheter tekniskt?

Hur går det egentligen till när din SweTrack-spårare räknar ut din position? Våra produkter innehåller flera typer av avancerad teknologi. Här förklarar vi hur allt detta hänger ihop för att ge dig en förstklassig användarupplevelse!.Klicka här för att läsa mer
Hur påverkar nya EU-direktivet angående dataroamning inom EU våra enheter?

Det har kommit nya direktiv gällande priser och kostnadstak för dataroaming inom EU, det vill säga vad som gäller för dig som surfar med ett svenskt mobilabonnemang utanför Sveriges gränser. Här berättar vi hur det påverkar dig som har en GPS-spårare.

Klicka här för att läsa mer
Visst låter det intressant med GPS-spårning?

Våra produkter är mångsidiga och har många tillämpningar. De kan till exempel användas för att hålla reda på din trogne jakthund, eller övervaka en fordonspark på hundratals transportbilar.

Besök vår hemsida för att läsa mer om våra spårningsprodukter!

Besök vår hemsida!