×

Huvudmeny

Instruktionsfilmer

Välj din produkt nedan för att se en instruktionsfilm

SweTrack Bike

I denna film visar vi hur du kommer igång med din SweTrack Bike och appen SweTrack Live.

Se filmen

SweTrack Engine

I denna film visar vi hur du kommer igång med din SweTrack Engine och monterar enheten i fordonet.

Se filmen

SweTrack Extreme

I denna film visar vi hur du kommer igång med din SweTrack Extreme och appen SweTrack Live.

Se filmen

SweTrack Basic

I denna film visar vi hur du kommer igång med din SweTrack Basic.

Se filmen

SweTrack Animal

I denna film visar vi hur du kommer igång med din SweTrack Animal.

Se filmen

SweTrack Lite

I denna film beskriver vi hur du kommer igång med din SweTrack Lite.

Se filmen

SweTrack Live (PC/Mac)

I denna film beskriver vi hur du använder SweTrack Live från datorns webbläsare.

Se filmen

SweTrack Live (iOS/Android)

I denna film beskriver vi hur du använder SweTrack Live från din mobiltelefon eller surfplatta.

Se filmen