×

Huvudmeny

Abonnemangs- och betalningsfrågor

Vanliga frågor

När aktiveras enheten?
När du har tecknat en datatrafikprenumeration för din SweTrack Lite så påbörjas en automatiserad process som går ut på att enhetens inbyggda SIM-kort ska aktiveras hos mobiloperatörerna så att enheten kan koppla upp sig mot nätverket och börja rapportera sin position till dig. Detta tar generellt sett inte mer än 10-20 minuter, men kan ibland ta upp mot en timme om systemet har ett mycket stort antal enheter att aktivera.

Om din SweTrack Lite inte har börjat fungera inom en timme, vänligen kontakta SweTrack Support och uppge enhetens IMEI-nummer.

Hur avslutar jag min prenumeration?
Du avslutar din prenumeration genom att klicka på följande länk: Avbryt prenumeration

Varför kan ni inte dra pengar från mitt kort?
Det kan hända att du får ett mail från vår betalningstjänst med information om att pengar inte har kunnat dras från ditt kort. SweTrack Electronics AB använder en betalningsgateway från Stripe och dessa fel beror nästan uteslutande alltid på att din bank har nekat transaktionen av olika anledningar. Kontrollera att det finns täckning på kortet samt att kortet inte är spärrat för internetköp. Systemet kommer att göra ett nytt försök 24 timmar efter att det första försöket har misslyckats. Felet kan också bero på att du har bytt betalkort, vänligen se avsnittet "Hur byter jag betal/kreditkort".

Om du har frågor om detta, vänligen kontakta oss på support@swetrack.com så kan vi ge dig mer detaljer om varför transaktionen har misslyckats.

Hur byter jag betal/kreditkort?
Om du vill byta betal/kreditkort så gör du det genom att först avbryta din befintliga prenumeration, och därefter teckna en ny prenumeration. Du avbryter din prenumeration genom att klicka på länken Avbryt prenumeration.

Vi kan även hjälpa dig med detta över mail om du känner dig osäker. Kontakta oss i så fall på support@swetrack.com.

Kan jag betala mot faktura?
Företagskunder kan välja att betala månadsavgiften mot faktura. Kontakta oss i så fall på support@swetrack.com och bifoga IMEI-nummer på de enheter som ärendet avser, samt fullständiga faktureringsuppgifter inklusive organisationsnummer.

Vi erbjuder för närvarande inte faktura till privatkunder, men du som privatkund kan välja att förskottsbetala 3, 6 eller 12 månader via banköverföring. Kontakta oss i så fall på support@swetrack.com så hjälper vi dig med detta.