Välkommen till SweTrack Live.

Stöldskydda din egendom, följ hur den har rört sig och få larm i realtid med appen
SweTrack Live - direkt i din smartphone eller surfplatta.
Allt du behöver för att komma igång är en av våra GPS-spårare!

Om SweTrack Live

SweTrack Live är en livespårningstjänst för dig som har en GPS-spårare från SweTrack. I appen kan du följa GPS-spårarens position i realtid och ta fram historik över hur den har rört sig.
Dessutom kan du ställa in geografiska stängsel och få en rad larm och notiser från din GPS-spårare. Smart, eller hur?

SweTrack Livespårning

Varför välja
SweTrack Live?

Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda våra kunder SweTrack Live - en riktigt användarvänlig spårningslösning. Låt oss förklara varför.

Du får äkta realtidsspårning

Med SweTrack Live kan du följa GPS-spårarens position i realtid, sekund för sekund. Du ser exakt var bilen, båten, hunden eller transportbilarna befinner sig - direkt i din smartphone. Och du som har flera GPS-spårare ser givetvis alla samtidigt, utan att behöva flera konton. Det är vad vi kallar äkta realtidsspårning.

Du får ett pålitligt stöldskydd

En GPS-spårare från SweTrack och SweTrack Live är det bästa sättet att motverka fordonsstölder! Aktivera rörelselarmet när bilen står parkerad - så fort en rörelse upptäcks så får du ett larm, direkt i telefonen!

Du kommer igång utan en massa krångel!

Det tar bara några minuter att montera en av våra GPS-spårare och börja följa positionen i appen. Självklart finns vår kundtjänst här för att hjälpa dig, om du har frågor längs vägen.

Inga dyra abonnemang
eller bindningstider!

Det enda du behöver för att använda SweTrack Live är en GPS-spårare från SweTrack och ett SIM-kort med lite datatrafik, till exempel ett kontantkort. Vi tvingar aldrig in våra kunder i krångliga avtal med höga avgifter och långa bindningstider!

SweTrack Engine GPS-spårare för bil

Funktioner

SweTrack Live är en våra största satsningar någonsin - vårt mål var att ta fram en tjänst där kunden kan se sin GPS-spårares aktuella position i sin mobila enhet utan att kompromissa med funktionaliteten, samtidigt som vi ville göra appen användarvänlig. Här presenterar vi några av de funktioner som du kan använda när du har SweTrack Live med en GPS-spårare från oss.

Positionering i realtid/

Du kan följa GPS-spårarens position i realtid - direkt i din smartphone eller surfplatta!


Geografiska stängsel/

Ett geografiskt stängsel är ett område på en karta där GPS-spåraren tillåts röra sig fritt. Om GPS-spåraren lämnar det geografiska stängslet, får du en varning direkt!


Fullständig positionshistorik/

Du kan se hur din GPS-spårare har rört sig över en specifik tidsperiod - och kan till och med se GPS-spårarens färdväg utritad på en karta!


/Fungerar med flera enheter

Du som har flera SweTrack GPS-spårare kan ha alla GPS-spårare knutna till ett och samma konto, så att du kan se alla dina GPS-spårare på kartan samtidigt. Du kanske har två hundar, eller femtio transportbilar - med SweTrack Live får du fullständig kontroll!

/Alla inställningar på en plats

Redigera inställningarna för ditt konto och dina GPS-spårare - direkt i appen!

/Fungerar med din vanliga telefon

Hos oss behöver du inga separata mottagarenheter, krångliga drivrutiner eller CD-skivor - SweTrack Live finns direkt i din vanliga smartphone, så att du alltid har koll på enhetens position.

Du vet väl att SweTrack Live fungerar med alla våra GPS-spårare - oavsett var, eller när, du har köpt den. Ladda ned appen och kom igång med livespårningen redan idag!

Skärmbilder

En bild säger mer än tusen ord - här visar vi några bilder på hur SweTrack Live ser ut vid användning!

Ladda ner appen

Du som har en SweTrack Extreme, Engine eller Hunt kan klicka på knapparna nedan och ladda hem appen direkt.
Om du har en SweTrack Basic eller Animal som levererades med en annan spårningstjänst, t.ex. GPSKollen, kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång med SweTrack Live.

Välj plattform

SweTrack Live fungerar på alla smartphones och surfplattor med iOS eller Android.
Du behöver ha iOS 9.0 eller senare om du har en iPhone eller iPad. Du som har Android behöver ha version 4.0.3 eller senare av Android-systemet. Du kan även logga in i webbläsaren från en dator.

Kontakta oss

Har du frågor om SweTrack Live, eller våra GPS-spårare? Vi finns här för att hjälpa dig!
Kontakta oss idag på support@swetrack.com!