Vi presenterar SweTrack Lite

SweTrack Lite är en GPS-spårare för din bil, båt, mc eller husvagn. Den kommer med mobilapp, livespårning och geografiska stängsel. Allt detta, för endast 499 kr. Vi vågar påstå att det är den mest prisvärda GPS-spåraren någonsin.

Vad är SweTrack Lite?

GPS-spårning är ett otroligt effektivt sätt att stöldskydda fordon, både för privatpersoner och företag. Dessutom ger tekniken ytterligare fördelar, såsom sänkt försäkringspremie hos vissa försäkringsbolag och enklare uppföljning av dina firmabilar för dig som företagare.

Vi på SweTrack har arbetat med GPS-spårare och spårsändare sedan 2013, och anser att tekniken är så fantastisk att alla svenskar ska ha råd att ta del av den. Därför lanserar vi nu SweTrack Lite. SweTrack Lite är likt våra andra produkter en fullfjädrad GPS-spårare med realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp - men till skillnad från alla andra alternativ på marknaden, så kostar den endast 499 kronor inklusive moms. GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din bil, båt, mc eller husvagn, och det tar bara några minuter att komma igång.

Dessutom behöver du inte bekymra dig med att skaffa ett eget kontantkort för att använda GPS-spåraren - ett sådant finns inbyggt i produkten från start, och du laddar produkten med en månatlig trafikavgift på endast 49 kr, direkt via vår hemsida! I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i hela EU (+ Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät, och GPS-spåraren växlar sömlöst mellan de olika operatörernas nät, så att den alltid är ansluten till det nät som ger bäst täckning. Givetvis binder du inte upp dig på något - prenumerationen kan avslutas lika lätt som den tecknas.

Inte illa, va?

Smart mobilapp

SweTrack Lite kommer med vår populära app SweTrack Live, som låter dig se GPS-spårarens position direkt från din dator eller mobila enhet. Läs mer om SweTrack Live genom att klicka här!

Livespårning

Livespårningen låter dig se hur GPS-spåraren rör sig, direkt på skärmen. SweTrack Lite uppdaterar sin position varannan minut, och alla ändringar visas direkt på kartan i appen SweTrack Live.

Geostängsel

Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om fordonet lämnar ett visst område - t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

Positionshistorik

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live - så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur ditt fordon rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens husbilssemester!

Enkel installation

Anslut de två kablarna till fordonets 12/24 V-elsystem, ladda ned appen SweTrack Live och skapa ett konto - sedan är du igång. Inga krångliga SMS-kommandon, skruvmejslar eller CD-skivor krävs!

Vattentålig design

SweTrack Lite är gjord för att döljas i ditt fordon - du kan till exempel placera den i bilens motorutrymme, eller under sadeln på din mc. Därför har vi valt att ge SweTrack Lite en vattentålig konstruktion - så att den alltid är redo, oavsett väder och vind.

Inbyggt batteri

SweTrack Lite strömförsöjs huvudsakligen av fordonets elsystem - men om strömmen skulle brytas, så innehåller GPS-spåraren ett inbyggt backupbatteri på 100 mAh som säkerställer att den kan fortsätta rapportera sin position även om strömmen bryts.

Fri support

Via vårt onlinebaserade supportcenter kan du alltid få hjälp med din SweTrack Lite - när som helst på dygnet. Om svaret på din fråga inte finns där, så kan du enkelt kontakta oss för vidare vägledning. Givetvis är all dokumentation på svenska!

SweTrack Live

Kärnan i alla våra produkter är appen SweTrack Live, som används för att visa GPS-spårarens position och ändra dess inställningar. Här beskriver vi appen i korthet.

Livespårning

Med livespårningen har du alltid full koll! Du ser GPS-spårarens position utritad på karta eller satellitbild, direkt på skärmen. Positionen uppdateras automatiskt varannan minut.

Geostängsel

Ett Geostängsel är ett virtuellt område som ritas ut på en karta genom SweTrack Live-appen. Därefter får du ett larm så fort ditt fordon lämnar eller åker in i detta område. På så sätt kan du exempelvis bli underrättad om bilen lämnar garaget utan din vetskap!

Positionshistorik

Med funktionen Positionshistorik kan du när som helst gå tillbaka och visa GPS-spårarens rörelser under valfri tidsperiod. Välj startdatum, slutdatum och tryck på Hämta - SweTrack Live sköter resten.

Pris & tekniska data

Funktioner

SweTrack Lite ger dig maximal funktionalitet till minimalt pris.

 • Livespårning via mobil, iPad och PC
 • Obegränsad positionshistorik
 • Obegränsat antal geostängsel
 • Rörelselarm via push-notis
 • Styrs enkelt med mobilappen
 • Installeras på några minuter
 • Vattentålig design (IPX-5)

Pris

SweTrack Lite kostar endast 499 kr, därefter tillkommer en månadsavgift på 49 kr. Här beskriver vi vad som ingår i priset.

 • Obegränsad spårning i hela EU*
 • Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid
 • Tillgång till alla svenska mobilnät
 • Kostnadsfri teknisk support
 • Svensk användardokumentation
 • Instruktionsfilmer tillgängliga online
 • 1 års garanti för alla kunder
499:- inkl. moms

Trafikavgift tillkommer á 49 kr per månad.
Ingen bindningstid - du betalar bara för den tid du vill använda produkten.
*Fungerar i EU, Norge & Schweiz.

Köp nu

Tekniska data

Litet format och ännu mindre prislapp, men med ett kraftfullt innanmäte.

 • MTK-L1 GPS-chip med ~10m precision
 • Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid
 • GSM 850/900/1800/1900 MHz
 • 100 mAh backup-batteri
 • 12/24 V-anslutning för fordon
 • Automatisk positionering varannan minut
 • 7,3 * 2,5 * 1,2 cm, vikt 26 g

Kontakta oss

Har du frågor kring SweTrack Lite eller någon annan SweTrack GPS-spårare? Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan, så hjälper vi dig!