Äntligen här. En vattentät, driftsäker och funktionsrik GPS-spårare för din hund.

Köp nu! Berätta mer!

Ladda hem produktbladet för GPS-spåraren SweTrack Hunt, där vi berättar om tankarna bakom SweTrack samt hur vi blickar framåt med SweTrack Hunt.

Hämta produktbladet!

Overlay Logo
 • Skapad för den moderne hundägaren

  Dagens hundägare ställer höga krav på flexibilitet, funktion och användarvänlighet - något som tidigare GPS-spårare inte riktigt levt upp till.

  Därför tog vi fram SweTrack Hunt - en GPS-spårare för den moderne hundägaren.

 • Life Proof

  SweTrack Hunt är en helt vattentät GPS-spårare, som till och med av kan ligga på 1 meters djup i en halvtimme. Men den tål så mycket mer; damm, stötar och kyla, till exempel. Dessutom har den ett uthålligt batteri. SweTrack Hunt är helt enkelt en GPS-spårare utrustad för att tåla allt som livet kan föra med sig.

  Vi kallar det "life proof".

 • Alltid redo

  Idén till SweTrack Hunt föddes ur komplexiteten hos övriga lösningar på marknaden - vi vill göra GPS-spårningen enkel. Du sätter fast GPS-spåraren runt hundens hals och plockar fram din mobiltelefon. Du ser positionen i realtid, kan följa hundens minsta rörelse, och varnas om den börjar springa för långt bort.

  Vi tycker inte det ska behöva vara krångligare än så.

Fungerar med alla dina enheter

SweTrack Hunt kommer med användarvänliga appar för din smartphone eller surfplatta. Med en knapptryckning kan du följa hundens position, få rörelselarm och se historik över hur GPS-spåraren har rört sig.

Väder och vind är inga problem

Eftersom SweTrack Hunt är IP67-klassad så behöver du inte oroa dig för att hunden tar ett dopp under jakten - GPS-spåraren kan bada på 1 meters djup i upp till en halvtimme. Dessutom är den skyddad mot damm, stötar och kyla. Bra va?

All Inclusive

Varje SweTrack Hunt levereras fullt konfigurerad och redo för användning, med ett abonnemang som innehåller allt du behöver för att kunna använda livespårningen fullt ut. Inga rörliga avgifter, inga bindningstider. Dessutom bjuder vi på de första tre månaderna.
All Inclusive, helt enkelt.

 • Livespårning
 • Livespårning
 • Livespårning

Spårning i realtid

Med vår livespårningstjänst kan du vara säker på att alltid veta var hunden befinner sig. Positionen uppdateras i realtid direkt på skärmen, och du kan plocka fram positionshistorik så långt som ett år tillbaka! Du kommer åt livespårningen med vår app SweTrack Live, som ingår helt gratis med alla våra GPS-spårare.

GPS-spårning blir inte enklare än så här

SweTrack Hunt är GPS-spårning i sin enklaste form, men samtidigt också GPS-spårning i sin mest avancerade form - där kraftfull hårdvara möter användarvänlig mjukvara. Utöver detta erbjuder vi dig vårt All Inclusive-paket, som garanterar en problemfri drift av din enhet. Oavsett om du har med dig hunden ut på jakt eller in till köpcentret så är SweTrack Hunt den bästa GPS-spåraren för att hålla koll på din hund!

Gå vidare till galleriet

SweTrack Hunt - en revolution för alla hundägare.


Rekommenderat pris 3 950 kr.

Köp nu!