Detta är SweTrack Extreme.

Med upp till tio års batteritid erbjuder SweTrack Extreme kompromisslös GPS-spårning.
Bläddra vidare för att lära dig mer.

SweTrack Extreme - GPS-spårare för bil

Detta är SweTrack Extreme.

Det blir allt mer populärt att stöldskydda fordon, maskinutrustning och övrigt stöldbegärligt gods med GPS-spårare. Du kan med hjälp av en GPS-spårare se exakt var objektet befinner sig, samt få varningar av olika slag - till exempel om spåraren är monterad på en bil som lämnar ett visst område utan din vetskap.

Vi på SweTrack har tagit fram en GPS-spårare som vi kallar för SweTrack Extreme. Med SweTrack Extreme ville vi skapa en produkt som är enkel att använda, samtidigt som den har relevanta funktioner, slitstark konstruktion och god prestanda. Därför har GPS-spåraren en batteritid på upp till 13 år, vattentät konstruktion och inbyggd magnet för enkel montering. Du kan när som helst ta reda på var objektet befinner sig med mobilappen SweTrack Live, och så fort något händer så får du en varning direkt i din telefon.

Alltid redo när du behöver den

SweTrack Extreme monteras enkelt med den inbyggda magneten. Därefter kan du luta dig tillbaka - om något händer, så får du en push-notis direkt!

Intelligenta larmfunktioner

SweTrack Extreme har flera smarta sensorer inbyggda, till exempel rörelselarmet som gör att du får en varning om spårningsobjektet förflyttas.

Enkel administration

Med SweTrack Extreme slipper du krångliga CD-skivor, datorprogram och kommandon. Du sköter din GPS-spårare med vår användarvänliga app SweTrack Live, där du kan se den aktuella positionen direkt på en karta!

Rejäl konstruktion

SweTrack Extreme är byggd för att hålla! Det stöttåliga skalet, som dessutom är vattentätt, ser till att SweTrack Extreme alltid är med dig - oavsett var den befinner sig!

Smidig att montera

SweTrack Extreme har en inbyggd magnet, som gör att du på bara några sekunder kan montera den på valfri magnetisk yta. Inga krångliga kablar eller säkringar behövs!

Ingen månadskostnad

Hos oss slipper du krångliga abonnemang med långa bindningstider. Montera ett SIM-kort från valfri operatör i din GPS-spårare och du är igång! Allt som behövs är sms, och lite datatrafik.

SweTrack GPS Spårare

Smarta spårningsfunktioner

Rörelselarm

Är du rädd om din bil? Aktivera rörelselarmet när bilen står parkerad - så fort en rörelse noteras, så får du ett larm direkt i din telefon!

Geografiskt stängsel

Med några enkla knapptryck så skapar du ett tillåtet område - om GPS-spåraren lämnar detta område, får du en varning!

Livespårning

Med vår banbrytande app SweTrack Live har du alltid full koll på var din GPS-spårare befinner sig - du kan följa positionen i realtid, direkt i din smartphone eller tablet!

Tusentals privatpersoner och företag använder GPS som stöldskydd!

Låt oss berätta lite om fördelarna.

  • Med en GPS-spårare kan du sova lugnt om nätterna, oavsett om du har en stöldbegärlig segelbåt eller om ditt företag äger ett flertal stora entreprenadmaskiner. GPS-spåraren SweTrack Extreme kan placeras i stort sett var som helst - på undersidan av en personbil, inuti en resväska eller varför inte på en grävmaskin? Den vattentäta GPS-spåraren har en inbyggd magnet med 20 kilo lyftkraft för att underlätta montering, och när den väl är på plats så kan du alltid se den aktuella positionen med appen SweTrack Live. Positionen uppdateras i realtid, så du har alltid full koll på var GPS-spåraren befinner sig. Dessutom kan du aktivera rörelselarm och geografiska stängsel, som låter dig få en varning om GPS-spåraren upptäcker en rörelse eller om den lämnar ett visst område. Självklart kan du även gå tillbaka i tiden och visa positionshistorik - historiken sparas 3 år tillbaka i tiden! Oavsett om du är privatperson eller företagare, så är SweTrack Extreme rätt väg att ta mot en tryggare vardag!