Upptäck SweTrack Extreme.

Här berättar vi om funktionerna i SweTrack Extreme, vår mest mångsidiga GPS-spårare någonsin.

Free HTML5 Bootstrap Template

Fungerar med alla dina enheter

SweTrack Extreme kräver ingen krånglig programvara för att fungera - du styr och positionerar din GPS-spårare med vår toppmoderna mjukvara SweTrack Live. Styrkan med SweTrack Live är användarvänligheten - med några enkla knapptryck ser du exakt var din GPS-spårare befinner sig, och du får även en överblick på de larm som GPS-spåraren har skickat till dig. Dessutom kan du begära ut fullständig positionshistorik, upp till tre år tillbaka i tiden! Mjukvaran fungerar på alla smartphones, surfplattor och datorer; allt du behöver är en Internetanslutning! SweTrack Live ingår kostnadsfritt när du köper en SweTrack Extreme, och vi tar aldrig ut någon månadskostnad för användning av tjänsten.

Fri livespårning

Du kan när som helst ta reda på exakt var din GPS-spårare befinner sig, direkt i SweTrack Live. Positionen uppdateras i realtid på kartan.

Fullständig positionshistorik

Tack vare SweTrack Live kan du i efterhand se var enheten befunnit sig. Välj datum och tid, klicka på Hämta - det är allt du behöver göra!

Smarta larmfunktioner

SweTrack Extreme kommer med ett antal smarta larmfunktioner, t.ex. rörelselarm, geografiskt stängsel och larm vid hög hastighet.

Vattentät konstruktion

SweTrack Extreme är vattentät - den fungerar lika bra i båtmotorn som på motorcykeln i regnet!

Inbyggd magnet

Den inbyggda magneten i SweTrack Extreme, som kan lyfta upp till 20 kilo, gör att du enkelt kan montera GPS-spåraren på valfri metallyta!

Ett batteri du kan lita på

Alla Extreme-modeller kommer med lång batteritid - toppmodellen har över 10 års standbytid! Batteriet laddas enkelt med en USB-kabel.

Spårsändare extreme
Rejäl hårdvara

Byggd för att hålla.

IP65-klassat skal

SweTrack Extreme är IP65-klassad, vilket innebär att den är dammtät och spolsäker. Den tål både fukt och våld utan problem!

Diskret utformning

SweTrack Extreme är helsvart och har inga logotyper eller märkningar, vilket gör att den är diskret och svår att upptäcka för en betraktare.

Lätt att montera

SweTrack Extreme monteras enkelt med den inbyggda magneten. Om GPS-spåraren plockas bort, så får du ett larm direkt.

swetrack spårsändare
SweTrack Live

GPS-spårning för vanliga människor

Användarvänlighet i centrum

Du behöver ingen erfarenhet av raketforskning för att använda SweTrack Live! Med några enkla knapptryck laddar du ned appen, och du kan därefter se din GPS-spårare på kartan direkt. Du kan givetvis även ha flera GPS-spårare på samma konto, om du har flera.

Relevanta funktioner

SweTrack Live innehåller de funktionerna du behöver för att utnyttja din GPS-spårare fullt ut. Du kan se positionen i realtid, begära ut historik och få pushnotiser vid förinställda händelser.

Ingen månadskostnad

Många av våra konkurrenter tar ut en månadsavgift för sina spårningsplattformar. Vi tycker inte det är okej, och därför ingår SweTrack Live kostnadsfritt med alla våra GPS-spårare - för alltid! Du behöver bara montera ett SIM-kort med datatrafik och SMS i GPS-spåraren, och därefter är du igång med spårningen.