Funktioner

Låt oss berätta om hur vår intelligenta GPS-spårare SweTrack Engine fungerar.

Beskrivning

Om produkten

SweTrack™ Engine är en GPS-spårare som ger din bil det stöldskydd den förtjänar! Med en GPS-spårare på din bil får du ett fantastiskt stöldskydd och en stor trygghet - GPS-spåraren kan ställas in för att skicka ett sms till dig om en rörelse upptäcks medan bilen står parkerad, och du kan när som helst ta reda på var bilen befinner sig med din mobiltelefon.

SweTrack™ Engine är en komplett spårningslösning med alla tänkbara funktioner inbyggda. GPS-spåraren är byggd för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Både GPS, GSM och rörelsedetektor är inbyggda i själva GPS-spåraren, vilket underlättar vid installation då inga externa mottagare eller sensorer behöver placeras ut på olika ställen och kopplas ihop. Du behöver inte oroa dig för att batterierna ska ta slut - SweTrack Engine ansluts direkt till elsystemet i din bil, och får därmed ström direkt från bilbatteriet. En perfekt lösning för dig som vill förhindra fordonsstölder, eller bara hålla ett extra öga på din ögonsten.

Montera din SweTrack™ Engine på fordonet, starta spårningen och koppla av. Om något händer, så kan du vara säker på att SweTrack™ Engine håller ett öga på ditt fordon. Dessutom är all programvara, och kommunikation mellan dig och GPS-spåraren, på svenska. Produkten har en rejäl design, vattentåligt skal och smarta larmfunktioner; du varnas om fordonet vidrörs, får lågt batteri, eller lämnar ett visst område.

Att komma igång med SweTrack™ Engine är en barnlek - när du har monterat spåraren och laddat ned appen kan du spåra direkt! Med hjälp av SweTrack Live-appen kan du följa GPS-spårarens rörelser i realtid, samt se hur den rört sig historiskt. Du kan även aktivera olika typer av larm, exempelvis rörelselarmet som gör att du får en varning från GPS-spåraren så fort bilen börjar röra sig. SweTrack™ Engine skyddar din bil - dygnet runt, året runt. Scrolla gärna vidare på sidan, och läs mer om alla funktioner i SweTrack Engine!

Varför välja SweTrack?

SweTrack är ett svenskt företag som tillverkar GPS-spårare. Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Engine inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i GPS-spåraren. Dessutom är alla SweTrack-produkter skapade med kunden i fokus - du får en helhetslösning med hårdvara av hög kvalitet, lättanvänd programvara på svenska, detaljerad dokumentation på svenska samt fri support närhelst du behöver det! Givetvis kommer alla SweTrack-produkter med 1 års hårdvarugaranti.

Funktioner

Realtidsspårning

SweTrack Engine levereras med vår livespårningsapp SweTrack Live, som låter dig se spårarens position direkt i din smartphone. Positionen uppdateras i realtid, så du kan följa bilens rörelser på en karta. Du kan även se historik över hur fordonet/spåraren har rört sig. Klicka här för att läsa mer om SweTrack Live!

Smarta larmfunktioner

SweTrack Engine kommer med ett antal smarta larmfunktioner som låter dig övervaka ditt fordon. En populär funktion är rörelsesensorn, som gör att du får ett sms från GPS-spåraren så fort fordonet börjar röra på sig. Du kan även få en varning när bilen startas eftersom SweTrack Engine ansluts till tändningen i din bil.

Geografiskt stängsel

Med vår app kan du enkelt skapa ett geografiskt stängsel. Ett geografiskt stängsel är ett definierat område på en karta som GPS-spåraren tillåts röra sig fritt inom, och om spåraren märker att den har lämnat det tillåtna området får du en varning i din telefon.

Avlyssningsfunktion

SweTrack Engine har en inbyggd mikrofon - du kan ringa upp GPS-spåraren och höra allt som sägs i bilen.

Intelligent energisparläge

SweTrack Engine är en intelligent GPS-spårare - den optimerar sina inställningar konstant för att konsumera så lite datatrafik och ström som möjligt. Med andra ord kommer SweTrack Engine inte att köra slut på ditt bilbatteri! SweTrack Engine har även ett inbyggt batteri på 500 mAh som laddas när bilen är igång. Detta gör att du kan begära ut position och kommunicera med GPS-spåraren även när bilen är avstängd.

Hastighetslarm

Du kan ställa in en högsta tillåten hastighet - om SweTrack Engine märker att fordonet färdas snabbare än den tillåtna hastigheten får du en notis om det.

Smidig installation

SweTrack Engine kopplas in direkt på fordonets elsystem med plus- och minuskabel. Alla kablar du behöver, inklusive en säkring, medföljer när du köper din SweTrack Engine. Och kom ihåg - om du behöver hjälp någonstans på vägen, så finns vi på SweTrack här för att hjälpa dig - oavsett var du köpt din GPS-spårare någonstans!

Inga abonnemang, ingen bindningstid

Vi på SweTrack tycker inte att det är schysst att låsa in sina kunder i krångliga avtal, höga månadskostnader och långa bindningstider - därför tar vi aldrig ut någon kostnad för användning av våra GPS-spårare eller vår mobilapp. Det enda du behöver för att använda SweTrack Engine är ett SIM-kort från valfri operatör laddat med lite datatrafik. Många av våra kunder använder kontantkort som laddas med några tior per månad - krångligare än så är det inte!

Livespårning

SweTrack Extreme är en intelligent GPS-spårare med många smarta funktioner för dig som vill stöldskydda din bil. Men kärnan i användarupplevelsen är vår mobilapp, som medföljer kostnadsfritt till alla GPS-spårare från SweTrack. Med appen kan du när som helst ta reda på var GPS-spåraren befinner sig. Du kan även ändra GPS-spårarens inställningar och ta emot olika larm som push-notis direkt i appen. Om bilen blir stulen, så får du en varning direkt! Vi kallar vår app för SweTrack Live, och nedan kan du läsa lite mer om den.

SweTrack Live

Swetrack livespårningSweTrack Live är vår största mjukvarusatsning någonsin. Tjänsten består av en app som laddas ned kostnadsfritt till din vanliga smartphone eller surfplatta. När du köper en GPS-spårare från SweTrack får du med en registreringskod, som du med några enkla knapptryck matar in i appen - och därefter är du igång! Du kan se var din GPS-spårare befinner sig direkt på skärmen. Positionen kan visas antingen på en vanlig karta, eller som satellitfoto. Om du har flera GPS-spårare kan du givetvis lägga in alla GPS-spårare på samma konto, vilket innebär att du som har flera bilar kan se exakt hur bilarna rör sig - i realtid! Du kan anpassa appen genom att döpa din GPS-spårare till valfritt namn, samt lägga in bilder och ikoner på GPS-spåraren för att göra användarupplevelsen mer personlig. Givetvis är appen helt och hållet på svenska!

Swetrack livespårningUtöver att se din GPS-spårares aktuella position har du också tillgång till en rad andra funktioner i SweTrack Live-appen. Du kan till exempel använda historikfunktionen, vilket innebär att du med några knapptryck kan se hur din GPS-spårare rört sig under en specifik tidsperiod. Exempelvis så kan du, visuellt på en karta, se exakt var din bil befunnit sig under den senaste veckan eller de senaste 24 timmarna! SweTrack Live och våra GPS-spårare har även stöd för en funktion som kallas för geografiska stängsel. Det innebär att du kan ange ett specifikt tillåtet område för GPS-spåraren att befinna sig inom - om GPS-spåraren lämnar detta område, så varnas du direkt. Med SweTrack Live blir det oerhört enkelt att använda denna funktion - med hjälp av telefonens pekskärm så ritar du ut valfritt område på en karta, aktiverar det geografiska stängslet och så fort GPS-spåraren lämnar området får du en varning!

Läs mer om SweTrack Live!Låter det spännande?

Gör som tusentals andra fordonsägare, och skydda ditt fordon från stöld med GPS-spåraren SweTrack Engine!

Hitta återförsäljare!