Aldrig mer bilstölder.

Med GPS-spåraren SweTrack Engine förhindrar du att din bil blir stulen. Du kan se bilens position i realtid, direkt i din smartphone - och du får en pushnotis så fort något händer med bilen.

Ett stöldskydd för den moderne bilägaren

SweTrack Engine är en GPS-spårare som du med några enkla handgrepp monterar i din bil. Därefter arbetar GPS-spåraren konstant med att lokalisera din bil, och du kan när som helst ta reda på var bilen befinner sig med vår smarta mobilapp.

En intelligent GPS-spårare

SweTrack Engine har smarta larmfunktioner integrerat i hårdvaran. Detta innebär att du till exempel kan aktivera GPS-spårarens rörelsesensor när du parkerar bilen - om en tjuv sedan ger sig på din bil, så får du ögonblickligen en push-notis och kan agera direkt!

Alltid uppkopplad

SweTrack Engine levereras med vår banbrytande app SweTrack Live. Appen låter dig se GPS-spårarens exakta position i realtid direkt i din smartphone. Du kan även ändra GPS-spårarens inställningar och ta emot larm, direkt i appen.

Inga månadskostnader, inga långa bindningstider, inga krångliga avtal

Många GPS-baserade stöldskydd för fordon kommer med bindningstider, månadskostnader och begränsningar i hur mycket du kan använda produkten. Det är inte så vi på SweTrack jobbar. Våra GPS-spårare är helt obundna - du stoppar i ett SIM-kort från valfri operatör som du laddar med lite sms och datatrafik, och därefter kan du börja spåra direkt. Appen SweTrack Live, som medföljer alla våra GPS-spårare, är helt kostnadsfri och du kan använda både GPS-spåraren och livespårningstjänsten så mycket som du vill - du kan begära ut GPS-spårarens position en gång var tionde sekund 24/7 om du så önskar!
Vårt affärsidé är inte att sälja invecklade och kostsamma abonnemangsavtal - vi brinner för att helt enkelt tillverka schyssta GPS-spårare med bra funktioner.

Vi vill också passa på och nämna att vi alltid erbjuder dig fri support på din GPS-spårare, oavsett var du köpt den. SweTrack Engine levereras med utförlig svensk dokumentation, och vi har en egen supportportal där du kan få svar på de vanligaste frågorna direkt i din webbläsare.

Frågor och funderingar?

Har du frågor om SweTrack Engine? Eller någon av våra andra GPS-spårare?
Skicka gärna iväg några rader till oss, så hjälper vi dig.
Du kan använda formuläret nedan, eller skicka ett mail direkt till info@swetrack.com.

Vi hörs!