Fotogalleri

En bild säger mer än tusen ord - så här visar vi dig några bilder på SweTrack Extreme, vår mest mångsidiga spårsändare någonsin.

SweTrack Extreme GPS-spårare
SweTrack Extreme

Diskret design som är byggd för att leverera

När du håller SweTrack Extreme i din hand ser du inga logotyper, inga märkningar, inga klisterlappar med serienummer och inga antenner som sticker ut. Vid första anblick ser produkten ut som en liten anspråkslös svart kloss - och detta är ett medvetet val från vår sida. Eftersom SweTrack Extreme sällan byggs in permanent, så finns det en risk att yttre betraktare får syn på enheten och därför ville vi göra den så diskret som möjligt. SweTrack Extreme kommer i ett helsvart IP65-klassat skal med inbyggd magnet, och du kan därför gömma den nästan var som helst. Den gör inte mycket väsen av sig, samtidigt som den tål både fukt, damm och stötar.

Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co

Enkel att flytta runt

GPS-spårning som får plats i din handflata.

SweTrack Extreme är liten och smidig, och kan därmed enkelt flyttas runt mellan olika spårningsobjekt. Placera den under bilen, i resväskan eller inuti en container - möjligheterna är oändliga!

swetrack spårsändare

Inga krångliga anslutningar

Du kan ladda GPS-spåraren i ett vanligt vägguttag!

SweTrack Extreme laddas med en vanlig Micro USB-kabel. Du kan använda laddaren som medföljer till många smartphones och surfplattor för att ladda spårsändaren, när batteriet börjar bli lågt.

swetrack gps tracker

Kraftfullt innanmäte

Det är insidan som räknas.

SweTrack Extreme har förvisso ett diskret yttre, men inuti finner du avancerade komponenter som levererar problemfri spårning. Dessutom har produkten en inbyggd magnet med en monteringssensor, som automatiskt varnar dig om någon plockar loss GPS-spåraren från ytan som den monterats på.