SweTrack


Sammanfattning

Automatisk rapportering
Ja
Export av rapportfil
Excel
Mobilapplikation
Ja
Historik
Ja
Beskrivning

Arbetar du inom bygg, måleri eller VVS? Arbetar du ofta på flera större projekt samtidigt, och har svårt att minnas hur många timmar du tillbringat på varje projekt när det är dags att fakturera? Detta är ett mycket vanligt dilemma som vi på SweTrack kan hjälpa dig att undvika. Vårt system för timrapportering gör att du automatiskt får ut en rapport på hur många timmar du tillbringat på respektive projekt, vilket ger dig ett enkelt underlag för fakturering.

Lösningen är mycket simpel. En GPS-spårare monteras i din bil - ingen separat strömförsörjning krävs, utan GPS-spåraren får ström från fordonets elsystem. Därefter registerar du olika adresser, tillhörandes de projekt du för närvarande arbetar på, i vår mobilapplikation. När du anländer till arbetsplatsen och parkerar bilen så börjar GPS-spåraren att räkna den tid som du tillbringar på platsen. När du startar bilen och kör iväg så avbryts tidsräkningen. Du kan via applikationen döpa och sortera dina olika arbetsplatser på det sätt som du själv tycker fungerar bäst.

När det är dags att fakturera, så kan du enkelt exportera en fil från vår mjukvara där du får en specifikation på hur många timmar du tillbringat på respektive projekt. Detta ger dig ett mycket bra underlag för att skapa korrekta fakturor och inte gå miste om en enda krona!

Lösningen levereras som ett komplett paket med allt du behöver för att komma igång. Givetvis kan vi vara behjälpliga med montering och teknisk support. Ta kontakt med oss redan idag så hjälper vi dig att skapa en paketlösning för timrapportering!

Kontakta oss