SweTrack


Beskrivning

Alla GPS-spårare från SweTrack levereras olåsta, så att du själv ska kunna välja den operatör och det abonnemang som passar dig bäst. För att kunna erbjuda våra kunder en komplett lösning direkt från start har vi tagit fram två konkurrenskraftiga paket för datatrafik som krävs för att våra produkter ska fungera.

Det unika med våra SIM-kort är att de inte är bundna till ett specifikt nät. Detta innebär att GPS-spåraren automatiskt kopplar upp sig mot det nätet som har bäst signalstyrka i området där GPS-spåraren befinner sig. GPS-spåraren kan alltså sömlöst växla mellan t.ex. Telias och Telenors nät, och detta sker helt i bakgrunden. Således erbjuder vår lösning överlägsen täckning kontra att välja ett vanligt abonnemang eller kontantkort från någon av de stora mobiloperatörerna.

Prissättning


Prisplan Liten
Vår Prisplan Liten passar dig som inte behöver använda livespårning 24/7. Med Prisplan Liten kan du använda livespårningen ca 4 timmar/dag. Du kan välja mellan ett abonnemang som endast fungerar i Sverige, eller ett abonnemang som fungerar i hela Europa.
• Pris per månad, endast inom Sveriges gränser: 31,20:- exkl. moms
• Pris per månad, inom hela Europa: 39,20:- exkl. moms

Prisplan Stor
Med Prisplan Stor får du friheten att använda din GPS-spårare så ofta som du vill. Paketet innehåller tillräckligt mycket data för att kunna använda livespårningen dygnet runt! Du kan välja mellan ett abonnemang som endast fungerar i Sverige, eller ett abonnemang som fungerar i hela Europa.
• Pris per månad, endast inom Sveriges gränser: 47,20:- exkl. moms
• Pris per månad, inom hela Europa: 55,20:- exkl. moms


Observera att användningstiden i de olika datapaketen är ett estimat och varierar beroende på geografisk position, inställningar, signalstyrka mm.

Information om SMS
SMS ingår inte i paketen men kan köpas till mot en kostnad av 70 öre plus moms per sms.