SweTrack


Sammanfattning

Livespårning
Ja
Mobilapp
Ja, iOS & Android
Push-notiser
Ja
Historik
Ja
Geofence
Ja
Beskrivning

Du som driver en butik eller ett varuhus som säljer stöldbegärliga produkter är ständigt utsatt för rånrisk. Antalet rån mot elektronikvaruhus har ökat markant under det senaste året och ofta är det små produkter med högt marknadsvärde, exempelvis hörlurar och smartphones, som är mest eftertraktade av rånarna.

Ett rån kan vara förödande för din verksamhet; dels så innebär det en enorm administration i form av inventering och krav mot försäkringsbolag, det innebär förlorade intäkter då du står utan produkter och måste hålla varuhuset stängt - men inte minst så får det extrema konsekvenser för den personal som varit på plats vid rånet. Även inbrott av typen "smash and grab" är vanligt förekommande, då förövarna ofta beger sig till varuhuset på nattetid och bryter sig in med större motorredskap. Även om "smash and grab" sällan ger bestående men för personalen, så innebär det liksom rånen enormt mycket administration samt förlorade intäkter.

Vi på SweTrack tycker att denna utveckling är rent horribel, och för att motverka detta har vi tagit fram en lösning som vi kallar för Retail Security.
Retail Security är en helhetslösning bestående av GPS-spårare som placeras dolt bland dina befintliga produkter, samt en mobilapplikation som låter dig hålla koll på enheterna (du kan även logga in från en dator). GPS-spårarna göms med fördel i kartonger som liknar de kartonger som era produkter levereras i. Dessa kartonger plomberas sedan och placeras bland era vanliga produkter, således är det omöjligt för en tjuv att upptäcka GPS-spåraren.
Om ett rån inträffar kommer förövaren därmed att få med sig GPS-spåraren i tron att det är en telefon eller annan produkt, och därefter kan ni med polisens hjälp lokalisera förövaren samt spåra hans position i realtid via applikationen.

GPS-spåraren har även funktioner för geografiskt stängsel samt rörelselarm. Detta innebär att du till exempel kan få ett larm om en rörelse detekteras, alternativt om GPS-spåraren lämnar ett förutbestämt område - till exempel kassaskåpet på ert lager.

Vi levererar en komplett lösning med GPS-spårare, mjukvara och installation. Vi hjälper er att placera ut GPS-spårarna på ett strategiskt ställe i ert varuhus samt ger er all den support ni behöver för att komma igång.

Kontakta oss för offert och mer information.

Kontakta oss