SweTrack

Sammanfattning

Bandfrekvens
850/900/1800/1900
Nätverk
GSM, GPRS
Skaksensor
Ja, inbyggd
Vattentålig
Ja
Magnet
Nej
Batteri
Inbyggt
Batterikapacitet
5250 mAh
GPS-chip
UBlox 7 (G6010-ST)
GPS-precision
5-15 meter
Nätverksprotokoll
TCP/UDP
IP-klassning
IP65
Färg
Svart
Rek. pris
2760:- (+ moms)

Beskrivning

Vi är stolta att äntligen kunna presentera SegTrack! Bakgrunden till SegTrack ligger i att vi sett en stor efterfrågan på säkerhetslösningar till SegWay och Gyroway, och tyvärr har detta inte funnits på marknaden tidigare. Därför tog vi fram SegTrack - en specialbyggd lösning för just detta ändamål. Målet under utvecklingsprocessen var att ta fram en produkt som på ett enkelt sätt kan monteras i det mycket trånga utrymmet inuti fordonet. Det har varit en lång och tidskrävande process - men nu kan vi äntligen ge er marknadens första GPS-spårare för Segway-fordon.

SegTrack är utrustad med ett uppladdningsbart batteri på 5250 mAh, vilket gör att den kan leverera problemfri spårning i upp till 6 månader utan laddning. GPS-spåraren laddas därefter lika lätt som själva maskinen laddas.

Att komma igång med SegTrack™ är en barnlek - montera GPS-spåraren på din SegWay, följ installationsanvisningarna och börja spåra; direkt från dator, mobil eller surfplatta. När GPS-spåraren är aktiverad kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. SegTrack™ skyddar din SegWay - dygnet runt, året runt.
Eftersom GPS-spåraren har inbyggt rörelselarm så varnas du ögonblickligen om fordonet förflyttas: och tack vare den inbyggda mikrofonen kan GPS-spåraren enkelt avlyssnas.

VARFÖR VÄLJA SegTrack™ ?
SegTrack är utvecklad av ingenjörer som har arbetat med Segway i över 10 år. Konstruktionen har under flera års tid arbetats fram genom en process av tester och prototyper.
Produkten är både utvecklad och tillverkad i Sverige. Den kommer med en rejäl design, vattentåligt skal och smart utformning. Nedan beskrivs ett antal funktioner och användningsområden.

Skicka ett SMS till SegTrack™, och den svarar med koordinater, gatuadress eller länk till en onlinekarta. Du kan även ge GPS-spåraren order om att rapportera upp en position till livespårningen. Automatisk positionsuppdatering exempelvis var 10:e sekund kan även aktiveras. Alternativt kan du välja att endast uppdatera positionen automatiskt då GPS-spåraren är i rörelse.
Ange ett visst tillåtet område - skulle din maskin lämna området, så får du en varning från GPS-spåraren. På så sätt kan godkända områden sättas upp, och du larmas inte förrän maskinen tar sig utanför det tillåtna området.
SegTrack™ har en väl genomarbetad konstruktion och har specialbyggts för montering i ett dolt utrymme. GPS-spårarens kontruktion kan vid en första anblick se lite märklig ut, men det är för att den är optimerad för det lilla lediga utrymme som finns på maskinen.
GPS-spåraren har en inbyggd rörelsesensor, som kan konfigureras att varna dig så fort GPS-spåraren noterar en rörelse.
Följ GPS-spårarens rörelser under valfri tidsperiod. GPS-spåraren kan kontinuerligt skicka upp positioner till vår spårningsplattform, som därefter kan visas i form av historik.
SegTrack är utrustad med ett extra starkt batteri på mellan 5250 mAh, för att orka hålla igång i upp till 6 månader. Behovet av regelbunden laddning är således eliminerat.
Med hjälp av den medföljande kostnadsfria livespårningen kan GPS-spårarens position i realtid följas på en karta - direkt från dator, mobil eller surfplatta.
SegTrack är både konstruerad och tillverkad i Stockholm, Sverige.

Extra säkerhet med hjälp av SegTrack. SegTrack placeras in i din Segway och väl där ger den ett extra skydd mot stölder. GPS-spåraren kan konfigureras att snabbt larma vid rörelse, eller endast då den lämnar ett förinställt geografiskt område. Aktuell position kan även efterfågas, eller visas i smartphoneapplikationerna alternativt via datorn när som helst. Full kontroll var du än befinner dig!

Använder ni Segway i er verksamhet som eventbolag eller uthyrare? Med SegTrack öppnas möjligheten upp att få en extra trygghet och kontroll då maskinerna hyrs eller lånas ut. En geografisk säkerhetszon kan konfigureras runt det området maskinerna är tillåtna att befinna sig inom - avviker de får ni ett larm och kan bevaka maskinens aktuella position med en positioneringsfrekvens på upp till var 10:e sekund.
SegTrack möjliggör även kontinuerlig loggning av GPS-spårarens position, vilket hjälper er att säkerställa att den används så som ni önskar. Vid användande av kontinuerlig positionering kan ni få fram detaljerad historik över var den befunnit sig sekund för sekund.

Bedriver ni verksamhet med Segways som arbetsredskap? SegTrack kan utöver att agera som ett stöldskydd även hjälpa er i ert aktiva arbete. Användande av SegTrack ger er en uppsjö av kompletterande fuktioner och användningsområden. Via webbportalen eller smartphoneapplikationerna kan maskinerna delas upp på personliga konton med olika behörigheter och access till de valda maskinerna. Behöver en kollega hjälp, eller behöver aktuell position delas i realtid, kan kollegorna eller arbetsledaren enkelt ta del av aktuell position och skicka ut hjälp eller dirigera personal korrekt. Den kan även användas som ett hjälpmedel för att dirigera personalen rätt vid större evenemang och arbetsinsatser.

Kontakta säljare