SweTrack


Tekniska data

Bandfrekvens
850/900/1800/1900
Nätverk
GSM, GPRS
Skaksensor
Ja
Monteringssensor
Ja
Vattentålig
Ja - IP65
Magnet
Ja
Batteri
Ja - se nedan
GPS-chip
UBlox 7 (G6010-ST)
GPS-precision
5-15 meter
Färg
Svart
Rek. pris
fr 2396:- ex.moms

Beskrivning

SweTrack Extreme är vår mest kraftfulla GPS-spårare någonsin. Med SweTrack Extreme får du en GPS-spårare som har en enorm funktionsuppsättning, vattentät konstruktion och fantastisk batteritid. Med GPS-spåraren SweTrack Extreme kan du effektivisera ditt företags verksamhet på flera sätt: övervaka era varuleveranser, stöldskydda era fordon eller säkerställ att känslig utrustning inte lämnar arbetsplatsen med SweTrack Extreme.

Du monterar SweTrack Extreme på fordonet med hjälp av den inbyggda magneten, och därefter kan du följa positionen i realtid med SweTrack Live-appen. Via appen kan du, förutom att följa fordonets aktuella position, även se fullständig positionshistorik samt ändra de vanligaste inställningarna för din GPS-spårare. Du som är företagskund och har flera GPS-spårare från SweTrack kan givetvis administrera samtliga GPS-spårare med ett och samma konto. Ingen månadskostnad tillkommer - det enda du behöver är ett SIM-kort med lite sms och mobilsurf! För dig som har många GPS-spårare och använder livespårning i hög utsträckning kan kontantkort och vanliga röstabonnemang lätt bli en kostsam affär - därför erbjuder vi på SweTrack specialanpassade abonnemangslösningar utan bindningstid till våra GPS-spårare. Klicka här för att läsa mer om våra SIM-kort!

SweTrack Extreme finns i fyra modeller - V5, V10, V15 och V20. Det som skiljer modellerna åt är batteritiden - du väljer den modell som passar dina behov bäst. Du kan få upp till tretton års batteritid med SweTrack Extreme V20! Alla GPS-spårare i SweTrack Extreme-serien har samma funktioner, och samma robusta design - oavsett om du väljer V5 eller V20. Längst ned på denna sida kan du bläddra bland de fyra olika modellerna av SweTrack Extreme, och se hur batteritiden skiljer sig åt mellan modellerna.

SweTrack™ Extreme - det självklara valet för en tryggare vardag.

Varför välja SweTrack?

SweTrack är ett svenskt företag som tillverkar GPS-spårare. Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Engine inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i spåraren. Dessutom är alla SweTrack-produkter skapade med kunden i fokus - du får en helhetslösning med hårdvara av hög kvalitet, lättanvänd programvara på svenska, detaljerad dokumentation på svenska samt fri support närhelst du behöver det! För dig som är företagskund så är det också bra att veta att vi på SweTrack är oerhört flexibla, med kunden i fokus - om våra befintliga lösningar inte riktigt uppfyller alla dina behov, så hjälper vi dig att bygga ihop en specialanpassad lösning så att du kan utnyttja den fantastiska potentialen i våra GPS-spårare till fullo i just din verksamhet. Dessutom kommer alla SweTrack-produkter med 1 års fabriksgaranti och utförlig dokumentation på svenska.
Skicka ett SMS till SweTrack™ Extreme, som svarar med koordinater, gatuadress eller länk till onlinekarta. Alternativt ge GPS-spåraren order om att rapportera upp en position till livespårningen. Livespårning med frekvent uppdatering exempelvis var 10 sekund, kan även aktiveras. Alternativt livespårning direkt då GPS-spåraren är i rörelse.
Ange ett visst tillåtet område - skulle SweTrack™ Extreme lämna området, så får du en varning. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att exempelvis lämna båten under vinterhalvåret på landstället uppfart!
SweTrack™ Extreme har en vattentät konstruktion, vilket gör det möjligt för GPS-spåraren att befinna sig i upp till 30 minuter på en meters djup. Regn och rusk är inga problem - med andra ord är den perfekt till såväl båten som bilen!
GPS-spåraren har en inbyggd fallsensor, som kan konfigureras att varna dig så fort den monteras loss från fordonet.
Vid minsta lilla rörelse varnas du ögonblickligen.
Följ GPS-spårarens rörelser under valfri tidsperiod.
Med ett extra starkt batteri på mellan 5000, 10000, 15000 samt 20000mAh orkar SweTrack™ Extreme hålla igång i upp till mellan tre och 10 år - behovet av regelbunden laddning är således eliminerat.
Följ GPS-spårarens position i realtid på en karta - direkt från dator, mobil eller surfplatta.
Tack vare den inbyggda magneten kan SweTrack™ Extreme monteras direkt på valfri magnetisk yta: exempelvis bilens underrede. Detta ger dig möjlighet att dölja GPS-spårarens placering mycket väl.

SweTrack Extreme V5 har ett inbyggt litiumjonbatteri med en kapacitet på 5000 mAh. Batteriet laddas med en Micro USB-kabel som ansluts till en strömadapter och det tar cirka 4-5 timmar att ladda batteriet fullt. Nedan presenterar vi batteritid för SweTrack Extreme V5 i olika användningsscenarier. Notera att batteritiden varierar beroende på hur ofta GPS-spåraren behöver överföra sin position till SweTrack Live. Detta ställs in av användaren enligt instruktioner i den medföljande användarhandledningen.

Batteritid
• Standbytid - upp till 3 år
• 6 positionsuppladdningar per dag – ca 300 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – ca 20 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – ca 100 timmar

Mått & vikt
Längd: 11,7 cm
Bredd: 5,8 cm
Höjd: 3 cm
Vikt: 224 gram

Rekommenderat pris
SweTrack Extreme V5 har ett rekommenderat pris på 2396:- exklusive moms. Priserna kan variera något mellan olika återförsäljare. Klicka här för att hitta din närmsta återförsäljare av SweTracks GPS-spårare!

SweTrack Extreme V10 har ett inbyggt litiumjonbatteri med en kapacitet på 10 000 mAh. Batteriet laddas med en Micro USB-kabel som ansluts till en strömadapter och det tar cirka 4-5 timmar att ladda batteriet fullt. Nedan presenterar vi batteritid för SweTrack Extreme V10 i olika användningsscenarier. Notera att batteritiden varierar beroende på hur ofta spåraren behöver överföra sin position till SweTrack Live. Detta ställs in av användaren enligt instruktioner i den medföljande användarhandledningen.

Batteritid
• Standbytid - upp till 5 år
• 6 positionsuppladdningar per dag – 400-600 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – ca 40 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – ca 200 timmar

Mått & vikt
Längd: 15,3 cm
Bredd: 5,9 cm
Höjd: 3,4 cm
Vikt: 346 gram

Rekommenderat pris
SweTrack Extreme V10 har ett rekommenderat pris på 3196:- exklusive moms. Priserna kan variera något mellan olika återförsäljare. Klicka här för att hitta din närmsta återförsäljare av SweTracks GPS-spårare!

SweTrack Extreme V15 har ett inbyggt litiumjonbatteri med en kapacitet på 15 000 mAh. Batteriet laddas med en Micro USB-kabel som ansluts till en strömadapter och det tar cirka 4-5 timmar att ladda batteriet fullt. Nedan presenterar vi batteritid för SweTrack Extreme V15 i olika användningsscenarier. Notera att batteritiden varierar beroende på hur ofta spåraren behöver överföra sin position till SweTrack Live. Detta ställs in av användaren enligt instruktioner i den medföljande användarhandledningen.

Batteritid
• Standbytid - upp till 10 år
• 6 positionsuppladdningar per dag – 800-1200 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – ca 50-80 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – ca 280 timmar

Mått & vikt
Längd: 15,3 cm
Bredd: 5,9 cm
Höjd: 3,4 cm
Vikt: 446 gram

Rekommenderat pris
SweTrack Extreme V15 har ett rekommenderat pris på 3596:- exklusive moms. Priserna kan variera något mellan olika återförsäljare. Klicka här för att hitta din närmsta återförsäljare av SweTracks GPS-spårare!

SweTrack Extreme V20 har ett inbyggt litiumjonbatteri med en kapacitet på 20 000 mAh. Batteriet laddas med en Micro USB-kabel som ansluts till en strömadapter och det tar cirka 4-5 timmar att ladda batteriet fullt. Nedan presenterar vi batteritid för SweTrack Extreme V20 i olika användningsscenarier. Notera att batteritiden varierar beroende på hur ofta spåraren behöver överföra sin position till SweTrack Live. Detta ställs in av användaren enligt instruktioner i den medföljande användarhandledningen.

Batteritid
• Standbytid - över 10 år i djupsömnläge
• 6 positionsuppladdningar per dag – 1000-1600 dagar dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – ca 60-110 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – 400-600 timmar

Mått & vikt
Längd: 15,3 cm
Bredd: 5,9 cm
Höjd: 4,5 cm
Vikt: 534 gram

Rekommenderat pris
SweTrack Extreme V20 har ett rekommenderat pris på 3996:- exklusive moms. Priserna kan variera något mellan olika återförsäljare. Klicka här för att hitta din närmsta återförsäljare av SweTracks GPS-spårare!

Kontakta oss