SweTrack


Tekniska data

Bandfrekvens
850/900/1800/1900
Nätverk
GSM, GPRS
Skaksensor
Ja
Mikrofon
Ja
Vattentålig
Ja - IP65
Tändningslarm
Ja
Backupbatteri
Inbyggt, 500 mAh
GPS-chip
UBlox 7 (G6010-ST)
GPS-precision
5-15 meter
Mått (LxBxH)
8,9*4,9*1,6 cm
Vikt
65 gram
Färg
Mattsvart och grå
Rek. pris
2499:- inkl. moms

Beskrivning

SweTrack™ Engine är en GPS-spårare som ger dina fordon det stöldskydd de förtjänar! Med en GPS-spårare på era fordon får du ett fantastiskt stöldskydd och en stor trygghet - spåraren kan ställas in för att skicka ett sms till dig om en rörelse upptäcks medan fordonet står parkerad, och du kan när som helst ta reda på var fordonet befinner sig med din mobiltelefon.

SweTrack™ Engine är en komplett spårningslösning med alla tänkbara funktioner inbyggda. Spåraren är byggd för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Både GPS, GSM och rörelsedetektor är inbyggda i själva enheten, vilket underlättar vid installation då inga externa mottagare eller sensorer behöver placeras ut på olika ställen och kopplas ihop. Du behöver inte oroa dig för att batterierna ska ta slut - SweTrack Engine ansluts direkt till elsystemet i fordonet, och får därmed ström direkt från bilbatteriet. För dig som företagare innebär detta en enorm trygghet - du kan se var alla dina fordon befinner sig i realtid, vilket ger dig utökade möjligheter att kontrollera, följa upp och effektivisera din verksamhet. Du kan även förebygga stölder av fordon och maskinutrustning med SweTrack Engine - om en grävskopa försvinner från arbetsplatsen mitt i natten så får du ett sms direkt, likaså om en av transportbilarna lämnar garaget när den egentligen skall stå parkerad.

Montera din SweTrack™ Engine på fordonet, starta spårningen och koppla av. Om något händer, så kan du vara säker på att SweTrack™ Engine håller ett öga på ditt fordon. Dessutom är all programvara, och kommunikation mellan dig och spåraren, på svenska. Produkten har en rejäl design, vattentåligt skal och smarta larmfunktioner; du varnas om fordonet vidrörs, får lågt batteri, eller lämnar ett visst område.

Att komma igång med SweTrack™ Engine är en barnlek - när du har monterat spåraren och laddat ned appen kan du spåra direkt! Med hjälp av SweTrack Live-appen kan du följa spårarens rörelser i realtid, samt se hur den rört sig historiskt. Du kan även aktivera olika typer av larm, exempelvis rörelselarmet som gör att du får en varning så fort fordonet börjar röra sig. Det enda du behöver för att använda SweTrack Engine är ett SIM-kort från valfri operatör laddat med sms och datatrafik. För dig som vill använda livespårningen i hög grad så erbjuder vi kostnadseffektiva abonnemang utan bindningstid där du får all datatrafik och sms-trafik du behöver - klicka här för att läsa mer! SweTrack™ Engine skyddar din bil - dygnet runt, året runt. Scrolla gärna vidare på sidan, och läs mer om alla funktioner i SweTrack Engine!

Varför välja SweTrack?

SweTrack är ett svenskt företag som tillverkar GPS-spårare. Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Engine inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i spåraren. Dessutom är alla SweTrack-produkter skapade med kunden i fokus - du får en helhetslösning med hårdvara av hög kvalitet, lättanvänd programvara på svenska, detaljerad dokumentation på svenska samt fri support närhelst du behöver det! Dessutom kommer alla SweTrack-produkter med 1 års fabriksgaranti.

FUNKTIONER


SweTrack Engine levereras med vår livespårningsapp SweTrack Live, som låter dig se spårarens position direkt i din smartphone. Positionen uppdateras i realtid, så du kan följa bilens rörelser på en karta. Du som har flera GPS-spårare från SweTrack kan självklart se alla dina GPS-spårare på kartan samtidigt - du kan även döpa varje GPS-spårare till valfritt namn samt särskilja dem genom att ladda upp bilder och ikoner. Du kan även se historik över hur fordonet/spåraren har rört sig. Klicka här för att läsa mer om SweTrack Live!
SweTrack Engine kommer med ett antal smarta larmfunktioner som låter dig övervaka ditt fordon. En populär funktion är rörelsesensorn, som gör att du får ett sms från spåraren så fort fordonet börjar röra på sig. Du kan även få en varning när bilen startas eftersom SweTrack Engine ansluts till tändningen i din bil.
Med vår app kan du enkelt skapa ett geografiskt stängsel. Ett geografiskt stängsel är ett definierat område på en karta som spåraren tillåts röra sig fritt inom, och om spåraren märker att den har lämnat det tillåtna området får du en varning i din telefon.
SweTrack Engine har en inbyggd mikrofon - du kan ringa upp GPS-spåraren och höra allt som sägs i bilen.
SweTrack Engine är en intelligent GPS-spårare - den optimerar sina inställningar konstant för att konsumera så lite datatrafik och ström som möjligt. Med andra ord kommer SweTrack Engine inte att köra slut på ditt bilbatteri! SweTrack Engine har även ett inbyggt batteri på 500 mAh som laddas när bilen är igång. Detta gör att du kan begära ut position och kommunicera med GPS-spåraren även när bilen är avstängd.
Du kan ställa in en högsta tillåten hastighet - om SweTrack Engine märker att fordonet färdas snabbare än den tillåtna hastigheten får du en notis om det.
Vi på SweTrack tycker inte att det är schysst att låsa in sina kunder i krångliga avtal, höga månadskostnader och långa bindningstider - därför tar vi aldrig ut någon kostnad för användning av våra produkter eller vår mobilapp. Det enda du behöver för att använda SweTrack Engine är ett SIM-kort från valfri operatör laddat med lite datatrafik. Många av våra kunder använder kontantkort som laddas med några tior per månad - krångligare än så är det inte!
SweTrack Engine kopplas in direkt på fordonets elsystem med plus- och minuskabel. Alla kablar du behöver, inklusive en säkring, medföljer när du köper din SweTrack Engine. Och kom ihåg - om du behöver hjälp någonstans på vägen, så finns vi på SweTrack här för att hjälpa dig - oavsett var du köpt din GPS-spårare någonstans!

Kontakta säljare