SweTrack


Sammanfattning

Automatisk rapportering
Ja
Export av rapportfil
Excel
Mobilapplikation
Ja
Historik
Ja
Beskrivning

SweTrack erbjuder innovativa lösningar för elektronska körjournaler samt Fleet Management, komplett med både hårdvara och mjukvara.

För dig som privatperson


Är du trött på att behöva anteckna varenda resa du gör med din privata bil i tjänsten? Händer det att du glömmer bort körsträcka, starttid och resans syfte? Du är inte ensam! Åtskilliga timmar går åt varje år för er som använder er privata bil i tjänsten och behöver logga dessa resor.

Ofta används mediokra system såsom anteckningsblock eller Excel-dokument, vilket snabbt skapar okontroll och röra. Med SweTracks körjournalsystem så loggas dina resor helt automatiskt - vårt system ser till att hålla reda på körsträcka, exakt rutt och tidsåtgång. Det enda du behöver göra är att via en enkel mobilapp markera om resan gjordes i tjänsten eller inte.
Skatteverket får de uppgifter som de önskar, och du slipper huvudvärken varje gång du ska sammanställa dina tjänsteresor - bättre blir det inte!

För dig som företagare


För dig som har firmabilar är körjournaler en riktig tidstjuv! Ju fler bilar du har i omlopp, desto mer tid behöver du lägga på körrapportering. Med vår lösning för körjournaler loggas alla resor helt automatiskt. Du kan välja att få en automatisk rapport skickad till er ekonomiansvarige vid varje månadsskifte. Om du själv vill granska filen innan den skickas iväg så kan du även manuellt ladda hem den som ett Excel-dokument.

Hur funkar det?


SweTracks körjournalsystem består av två delar: en GPS-spårare som monteras i fordonet samt en applikation som sköts av användaren. Applikationen fungerar på alla telefoner och datorer.

• GPS-spåraren monteras i fordonet, antingen av användaren själv eller av en auktoriserad montör. GPS-spåraren är kopplad direkt till fordonets elsystem vilket gör att den inte drar någon ström när fordonet är avstängt. Det innebär också att körtiden beräknas från att motorn startas tills dess att den stängs av, detta då GPS-spåraren känner av när tändningen slås på.
• I kartongen till GPS-spåraren finns en kod som användaren scannar in i appen för att registrera ett konto. Detta tar inte ens en minut och kräver bara en smartphone med kamera och en e-postadress.
• När systemet är igång så kommer GPS-spåraren att logga samtliga resor och skicka upp dessa till plattformen. Användaren kan efter avslutad resa gå in i appen och fylla i de av Skatteverket önskade uppgifterna om ärende samt övriga kommentarer. För dig som privatperson som använder bilen i tjänsten så kan du här flagga om en resa gjorts i tjänsten, och därefter fylla i de önskade uppgifterna.

Pris och beställning

Kontakta oss för offert och mer information om lösningen.

Kontakta oss