SweTrack
Beskrivning

Med vår innovativa tjänst GPSEvent kan du liveströmma olika typer av sportevenemang - t.ex. maratonlopp och cykeltävlingar - till kunder, allmänhet och övriga intresserade. GPSEvent är en helhetslösning där en GPS-spårare placeras på deltagarna i evenemanget varefter ni kan följa deras position på en karta genom webbläsare eller smartphoneapp. Dessutom kan deltagarens befintliga smartphone användas som positionssändare - således försvinner behovet av att bära på en separat spårare!

Plattformen är mycket funktionsrik och du kan anpassa den precis så som du vill ha den - under en seglingstävling kan du exempelvis dela upp deltagarna i olika lag och följa lagets totala framsteg direkt i gränssnittet. I administrationsgränssnittet kan du även definiera parametrar så som startposition, mål och delmål.

GPSEvent består av följande komponenter:
• Smartphoneapp (iOS/Android) där åskådare kan följa eventet i realtid
• Webbgränssnitt där åskådare kan följa eventet i realtid
• Smartphoneapp (iOS/Android) för deltagare, där telefonen agerar som en spårsändare och skickar positionen till servern
• Funktionsrikt administrationsgränssnitt för arrangören

Licenser och prissättning


GPSEvent är prissatt efter en licensmodell där du betalar en styckkostnad per licens för att få nyttja tjänsten. I licenskostnaden är tillgång till mjukvaran inkluderad. Licenskostnaden är styckvis per ansluten GPS-spårare, med andra ord är totalkostnaden i praktiken beroende av hur många deltagare du har på ditt evenemang. Licenserna gäller 1 månad i taget och faktureras månadsvis.

Licenskostnad
• 1 licens: 23,20:- exkl. moms
• 5 licenser: 39,20:- exkl. moms
• 10 licenser: 63,20:- exkl. moms
• 25 licenser: 138:- exkl. moms
• 50 licenser: 220:- exkl. moms
• 100 licenser: 392:- exkl. moms
• 500 licenser: 1400:- exkl. moms
• Över 500 licenser: Kontakta oss för offert

Tillvalstjänster


Utöver grundlicensen kan vi erbjuda en rad tilläggstjänster till GPSEvent för att göra lösningen enklare och mer personlig för er att använda och administrera.

Hårdvara & abonnemang
Vi kan leverera allt ni behöver för att komma igång! Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi hjälpa er att få rätt hårdvara och ett SIM-kort med adekvat datamängd för att kunna streama evenemanget. Kontakta oss för offert.

Anpassning av mobilapplikation (deltagare)
I många fall kommer man välja att använda deltagarnas mobiltelefoner som spårsändare då det ibland kan vara svårt att få plats med en separat spårsändare, även om dessa ger en mer tillförlitlig positionering och bättre batteritid. En app för detta syfte ingår i licenskostnaden, men om ni så önskar kan vi modifiera appen så att den blir grafiskt anpassad efter era önskemål - t.ex. kan vi integrera er logotyp i appen.
Kostnaden för detta arbete är 10 000:- exkl. moms. I denna kostnad är samtlig programmering samt publicering på App Store & Google Play inkluderad. Om ni önskar göra revideringar i appen (uppdateringar) så debiteras 2 000:- exkl. moms per uppdatering, inkl. publicering på App Store & Google Play.

Anpassning av mobilapplikation (åskådare)
I licenskostnaden för GPSEvent ingår en app samt webbgränssnitt där åskådarna kan följa evenemanget i realtid. Precis som deltagarappen så kan vi även anpassa dessa två efter era grafiska önskemål. Kostnaden för detta är samma som för deltagarappen.