×

Meny

Data-SIM-kort från SweTrack

Vad är SweTrack SIM-kort?

Alla våra enheter kräver ett SIM-kort för att kunna fungera och kommunicera med dig som användare. SweTrack SIM-kort är vår egen lösning på detta. Vi erbjuder dig en krångelfri lösning till ett fast månadspris, så att du slipper använda kontantkort eller dyra röstabonnemang i din spårsändare!

Varför ska jag ha ett SweTrack SIM-kort?

Många av våra kunder använder idag antingen ett kontantkort eller ett vanligt mobilabonnemang i sin GPS-spårare. Problemet är att dessa två lösningar är avsedda för att användas i mobiltelefoner, med samtal och många sms. Du betalar därför dyra pengar för funktioner som du aldrig utnyttjar i en GPS-spårare. Med våra SIM-kort betalar du bara för den funktionaliteten som behövs i en GPS-spårare.

Vad kostar det?

Vi har idag två olika prisplaner för våra SIM-kort. Med Prisplan Liten får du en prisvärd lösning för dig som inte behöver använda livespårning dygnet runt - priserna per månad börjar på endast 39 kr inklusive moms. För dig som använder livespårningen ofta så erbjuder vi Prisplan Stor - för endast 59 kr per månad kan du använda livespårningen dygnet runt! Vi erbjuder även prisplaner för dig som behöver använda spåraren utanför Sveriges gränser.

Vilket nät använder ni?

Kul att du frågar - det är här styrkan i våra SIM-kort ligger. Våra SIM-kort väljer automatiskt det nät som har bäst täckning där enheten befinner sig -- detta innebär att enheten kan växla mellan exempelvis Telias nät och Telenors nät, beroende på vilket nät som har starkast täckning.

Var hittar jag mer information?

Du hittar mer information om våra SIM-kort och fullständiga prislistor på vår sida för företagskunder.

Klicka här för att läsa mer!
Hur kommer jag i kontakt med er?

Du kan kontakta oss via mail för mer information, beställning eller prisuppgifter.