×

Meny

Livespårning från SweTrack

Vad är livespårning?

Livespårning innebär att du med hjälp av en mobilapplikation kan se var din GPS-spårare befinner sig och hur den rör sig i realtid. Om du till exempel har en SweTrack Hunt så kan du se exakt hur din hund rör sig på en karta, direkt i mobilen!

Hur laddar jag hem SweTrack Live?

Du laddar hem SweTrack Live genom att söka efter SweTrack i programbutiken på din telefon - App Store om du använder iOS, eller Google Play om du kör Android. Självklart så fungerar vår app även på surfplattor som kör iOS respektive Android! Vi har i dagsläget inget stöd för BlackBerry OS eller Windows Phone.

Jag har en äldre produkt. Vad gäller?

Om du har en SweTrack Basic eller SweTrack Animal som levererats med en annan spårningstjänst - kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång med SweTrack Live. Vi lämnar inte längre support på äldre livespårningslösningar, t.ex. GPSKollen och TKStar-appen.

Vilka produkter är kompatibla med SweTrack Live?

Alla våra aktuella och tidigare produkter är kompatibla med SweTrack Live. Oavsett om du har en Extreme, Animal, Bike, Basic, Hunt eller Engine så kan du använda appen! Kontakta oss om du behöver hjälp att komma igång.

Jag har problem med SweTrack Live. Vad ska jag göra?

Börja med att kika i vår sida för vanliga frågor (FAQ). Om du inte hittar svaret på din fråga där, kontakta oss via mail.

Klicka här för att läsa mer!
Hur kommer jag i kontakt med er?

Du kan kontakta oss via mail för mer information, beställning eller prisuppgifter.