×

Meny

SweTrack Hunt

Uppstart av enheten

Din SweTrack Hunt levereras till största delen helt förkonfigurerad. Här berättar vi vad du som kund behöver göra för att färdigställa installationen.

Klicka här för att läsa mer
Anslutning till livespårningen

Du behöver koppla din SweTrack Hunt till SweTrack Live för att kunna spåra enhetens position. Här förklarar vi hur du går tillväga.

Klicka här för att läsa mer
Ställa in uppdateringsfrekvensen

Här berättar vi hur du ställer in hur ofta SweTrack Hunt ska skicka upp sin position till servern.

Klicka här för att läsa mer
Vad är det för skillnad på Hunt och Animal?

En av våra mest använda modeller är SweTrack Animal, som nu har utgått ur sortimentet. Här förklarar vi de största skillnaderna mellan Animal och Hunt.

Klicka här för att läsa mer
Var kan jag köpa SweTrack Hunt?

Letar du efter en återförsäljare av SweTrack Bunt? Du hittar din närmaste återförsäljare och mer information på hemsidan för SweTrack Hunt.

Klicka här för att läsa mer
Fullständig användarmanual

Här kan du ladda hem en fullständig teknisk användarmanual för SweTrack Hunt. Detta är endast för avancerade användare.