×

Meny

Manual för utökad funktionalitet

Upptäck SweTrack Hunt-enhetens avancerade funktionalitet

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2017-11-01
Tillbaka

För att göra det enkelt för våra kunder har vi valt att basera SweTrack Hunt helt och hållet runt vår livespårningstjänst. Detta innebär att SweTrack Hunt levereras med ett integrerat SIM-kort från SweTrack - detta SIM-kort kan endast användas för att enheten ska kunna kommunicera med vår livespårningsplattform över internet, samt ta emot utvalda kommandon via SMS. SweTrack Hunt har dock en rad andra funktioner vilka kan regleras via diverse SMS-kommandon. För att använda dessa kommandon så krävs det att du byter ut SIM-kortet som levereras förmonterat i enheten mot ett eget SIM-kort med stöd för SMS, telefonsamtal och datatrafik.

Du kan enkelt byta ut det förmonterade SIM-kortet mot ditt eget SIM-kort genom att skruva upp de två skruvarna som finns på enhetens baksida, öppna locket och därefter byta ut SIM-kortet mot ett eget SIM-kort av standardstorlek. Länken längst ned på denna sida låter dig ladda hem en fullständig bruksanvisning för SweTrack Hunt, där samtliga SMS-kommandon och utökade funktioner finns beskrivna. Observera att SweTrack Electronics AB inte lämnar någon support för den utökade funktionaliteten som du finner i den bifogade manualen. Vi tillhandahåller denna utökade funktionsbeskrivning endast som en service till dig som är tekniskt erfaren och vill utforska enhetens kommandon på egen hand. SweTrack Electronics AB lämnar endast support på livespårningsplattformen samt uppstart av förkonfigurerad SweTrack Hunt-enhet.

Jag har läst och förstått ovanstående - ladda hem manualen nu
Jag vill inte utnyttja avancerad funktionalitet - ta mig tillbaka till kunskapsbanken