×

Meny

Ansluta livespårningen till SweTrack Hunt

Hur kommer jag igång med livespårningen för SweTrack Hunt?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2017-11-01
Tillbaka

Med vår nya livespårningsapp är det enklare än någonsin att komma igång! I kartongen till din SweTrack Hunt så finner du ett klistermärke med en QR-kod. Gå först in på App Store eller Google Play och ladda hem appen SweTrack Live. Öppna därefter appen och klicka på Registrera nu, fyll i dina uppgifter och tryck på Scanner - det enda du behöver göra nu är att hålla telefonens kamera mot QR-koden, så aktiveras ditt konto automatiskt och du kan börja spåra enhetens position i realtid!

Det enda du behöver göra nu är att ställa in hur ofta enheten ska skicka upp sin position till livespårningstjänsten. Denna information finner du här i kunskapsbanken - klicka på knappen Tillbaka lite högre upp för att komma tillbaka till innehållsförteckningen.