×

Meny

Kom igång med SweTrack Live redan idag!

Hur ansluter jag min SweTrack Extreme till livespårningen?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2017-11-03
Tillbaka

Med vår nya livespårningsapp är det enklare än någonsin att komma igång! I kartongen till din SweTrack Extreme så finner du ett klistermärke med en QR-kod. Gå först in på App Store eller Google Play och ladda hem appen SweTrack Live. Öppna därefter appen och klicka på Registrera nu, fyll i dina uppgifter och tryck på Scanner - det enda du behöver göra nu är att hålla telefonens kamera mot QR-koden, så aktiveras ditt konto automatiskt och du kan börja spåra enhetens position i realtid!