×

Starta upp enheten fysiskt

Här berättar vi steg för steg hur du fysiskt installerar din nya SweTrack Engine, allt från att packa upp enheten ur kartongen till att montera SIM-kortet.

Klicka här för att läsa mer
Starta upp enheten med SMS

Här beskriver vi vilka steg du behöver ta för att göra förstagångskonfiguration av din SweTrack Engine via sms.

Klicka här för att läsa mer
Optimera datatrafikförbrukningen

SweTrack Engine kommer med ett smart läge för att minska förbrukningen av mobildata. Här berättar vi mer.

Klicka här för att läsa mer
Återställa enhetens mjukvara till fabriksinställningar

Här förklarar vi hur du går tillväga för att återställa enheten till fabriksinställningar.

Klicka här för att läsa mer
Var kan jag köpa SweTrack Engine?

Letar du efter en återförsäljare av SweTrack Engine? Du hittar din närmaste återförsäljare och mer information på vår hemsida.