×

Uppstart av enheten

Här beskriver vi hur du monterar och startar upp din SweTrack Basic.

Klicka här för att läsa mer
Ställa in APN och aktivera datatrafik

Här beskriver vi hur du ställer in APN för att aktivera datatrafik på din SweTrack Basic.

Klicka här för att läsa mer
Positionsförfrågan via SMS

Du kan enkelt begära ut enhetens position med ett sms. Här förklarar vi hur.

Klicka här för att läsa mer
Vad har hänt med GPSKollen?

Om du har köpt en SweTrack Basic från vissa av våra återförsäljare kan det hända att du har använt en livespårningstjänst som heter GPSKollen. Den är numera nedlagd. Läs här om hur du kan få tillgång till livespårning i framtiden med SweTrack Live.

Klicka här för att läsa mer
Var kan jag köpa SweTrack Basic?

SweTrack Basic tillverkas inte längre. Du kan hitta våra aktuella produkter på vår hemsida.

Klicka här för att läsa mer
Vanliga frågor och svar

Hittar du inte svaret på din fråga här? Kika i vår FAQ, där du finner svar på de vanligaste frågorna om SweTrack Basic.