×

Meny

Positionering av SweTrack Basic

Hur tar jag reda på SweTrack Basic-enhetens position?

• Författare

• Kategori

• Senast uppdaterad

2017-11-01
Tillbaka

Din SweTrack Basic kan uppge information om sin aktuella position genom SMS. Skicka kommandot position123456 till enhetens telefonnummer. Den kommer att svara med en länk till Google Maps - när du trycker på länken öppnas en karta i telefonens webbläsare där du kan se enhetens aktuella position. Du kan även ringa upp enhetens telefonnummer och lägga på när det tutar upptaget. Då kommer den kort därpå att skicka tillbaka samma sms som ifall du använder sms-kommando för att begära ut aktuell position.