×

Meny

SweTrack API

Vad är SweTrack API?

SweTrack API gör det möjligt för dig att hämta ut data från våra enheter, och importera i era befintliga datasystem.

Vilken information kan vi hämta?

All information som våra enheter genererar kan hämtas in i era system via vårt API - t.ex. position, historik, hastighet, rörelser etc.

Hur fungerar ert API?

Enkelt förklarat så är vårt API en länk mellan våra enheter och era system. API:t gör det möjligt för era system att hämta information från våra spårsändare.

Hur ser prissättningen ut?

Priserna för integration i era system beror på vad ni använder för system och vad för information som ska hämtas ut. Kontakta oss för prisuppgift!

Var hittar jag mer information?

Du hittar mer information om vårt API på vår sida för företagskunder.

Klicka här för att läsa mer!
Hur kommer jag i kontakt med er?

Du kan kontakta oss via mail för mer information eller prisuppgifter.