Detta är SweTrack Extreme.

Med SweTrack Extreme har vi skapat en spårsändare som låter dig hålla koll på
det som är viktigt för dig, utan jobbiga installationer och tidskrävande underhåll.

Allt du behöver för att komma igång med spårsändaren är en mobiltelefon och en kostnadsfri app.
Vi tycker inte att GPS-spårning ska behöva vara krångligare än så.


Vad är SweTrack Extreme?


Spårsändare SweTrack Extreme

SweTrack Extreme är en spårsändare gjord för tillförlitlig positionering av fordon, maskinutrustning och övrigt stöldbegärligt gods.
Med en spårsändare på din bil får du ett fantastiskt stöldskydd och en stor trygghet - spårsändaren kan ställas in för att skicka ett sms
till dig om en rörelse upptäcks när bilen står parkerad, och du kan när som helst ta reda på var spårsändaren befinner sig med din mobiltelefon.

Med SweTrack Extreme ville vi skapa en produkt som är enkel att använda, samtidigt som den har relevanta funktioner, slitstark konstruktion och god prestanda. Därför har spårsändaren en batteritid på upp till 13 år, vattentät konstruktion och inbyggd magnet för enkel montering. Du kan när som helst ta reda på var ditt fordon befinner sig med mobilappen SweTrack Live, och så fort något händer så får du en varning direkt i din telefon.

Det som gör SweTrack Extreme helt unik på marknaden är att du inte behöver något dyrt abonnemang med lång bindningstid och krångliga villkor - stoppa in ett SIM-kort från valfri operatör i spårsändaren, sätt fast den på ditt fordon och luta dig tillbaka. Svårare än så är det inte!


Spårsändaren SweTrack Extreme finns i fyra modeller - V5, V10, V15 och V20, och finns att köpa från endast 2995 kr!

Klicka här för att hitta en återförsäljare redan idag!

Inspiration

Låt oss inspirera dig och berätta hur SweTrack Extreme kan hjälpa dig i din vardag.Låter det intressant? Läs mer om vår bästa spårsändare någonsin här på sidan, eller skicka ett mail till oss på info@swetrack.com så hjälper vi dig vidare. Vi hörs!