SweTrack

SweTrack Hunt

SweTrack™ Hunt är en GPS-spårare för den kräsne hundägaren - den erbjuder hög prestanda, lång batteritid och helt vattentät konstruktion, allt i en smidig design som enkelt fästs på hundens halsband.

Sammanfattning

Bandfrekvens
850/900/1800/1900
Nätverk
GSM, GPRS
Skaksensor
Ja, inbyggd
Mikrofon
Ja, inbyggd
Vattentät
Ja
Eget halsband
Ja
Livespårning
iOS, Android, dator
Tändnings larm
Ja
Batteri
Inbyggt
Kapacitet
500 mAH
GPS-Chip
UBlox 7 (G6010-ST)
GPS-precision
5-15 meter
Nätverksprotokoll
TCP/UDP
IP-Klassning
IP65
Färg
Mattsvart och grå
Rek pris
3950 SEK

Beskrivning

Dagens jägare ställer höga krav på flexibilitet, funktion och användarvänlighet - något som tidigare GPS-spårare inte riktigt levt upp till. Därför utvecklades SweTrack™ Hunt.
Med SweTrack Hunt kan vi äntligen erbjuda en helt vattentät GPS-tracker för hundar. Enheten är diskret utformad, och monteras enkelt runt hundens hals - antingen på det medföljande halsbandet, eller på ditt eget.

Eftersom SweTrack Hunt är IP67-klassad så behöver du inte oroa dig för att hunden tar ett dopp under jakten - SweTrack Hunt är helt vattentät och kan bada på 1 meters djup i upp till en halvtimme. SweTrack Hunt är dessutom utformad med vårt nordiska klimat i åtanke - det betyder att den alltid kommer att vara redo, oavsett om den befinner sig i solsken, snöstorm eller ösregn. De kraftfulla antennerna ger dig pålitlig precision - oavsett var du befinner dig!

SweTrack Hunt är utformad för ett aktivt liv, såväl utvändigt som under skalet. Enheten kommer i en stilren, mattsvart, konstruktion som är stryktåligt utformad. De kraftfulla antennerna är placerade på halsbandsspännet, vilket ger ovanligt hög precision då mottagningen förbättras mot den traditionella konstruktionen, där antennerna är inbyggda på kretskortet. Dessutom har SweTrack Hunt ett kraftfullt batteri med 1040mAh kapacitet, vilket i kombination med den strömsnåla hårdvaran ger dig upp till 300 timmars batteritid!

Precis som alla övriga SweTrack™-enheter så levereras SweTrack Hunt med en användarvänlig livespårningstjänst, där du med en knapptryckning kan följa hundens position, få rörelselarm och se historik över hur hunden har rört sig. Tjänsten ingår kostnadsfritt, och fungerar med alla moderna webbläsare och telefoner.

Med livespårningen för SweTrack™ Hunt kan du enkelt se din hunds position i realtid på en karta - oberoende av om du använder dator, mobil eller surfplatta. Kostnadsfri livespårning ingår. Du kan följa positionen direkt i din smartphone, klicka upp appen och du är igång! Dessutom kan du via livespårningen i efterhand se din hunds position, klockslag, och analysera er jakt. Fungerar lika bra från telefon applikationerna så som från datorn. För att ladda ner mobilapplikationerna, sök i din telefons programbibliotek (AppStore/GooglePlay) efter "SweTrack Livespårning".
SweTrack™ Engine kan regelbundet meddela dig om dess position via SMS eller livespårningen. Exempelvis kan du begära en uppdatering var 10 sekund.
Så fort din hund rör sig, får du en varning från SweTrack Hunt och du kan börja följa hundens position i realtid.
Genom ett enkelt telefonsamtal kan du aktivera den inbyggda mikrofonen som låter dig höra allt som sägs i spårarens omgivning.
Bortsprungna hundar är inte sällan hundägarens värsta mardröm - med SweTrack är problemet ett minne blott. Du kan ange ett geografiskt område som du vill tillåta din hund att röra sig inom. Detta kan vara ett kvarter, en garageuppfart eller ett skogsparti. Om hunden lämnar detta område, så varnas du och kan följa hundens position i realtid, så att ni hittar tillbaka till varandra.
SweTrack™ Engine kan koppla ner satellit kontakten för att spara ström när enheten inte är i rörelse - så fort en rörelse detekteras så återupptas kontakten med satelliterna och GPS-spårningen fortlöper.
SweTrack Hunt är utrustad med den populära avlyssningsmikrofonen - som gör det möjligt för dig att ringa upp din SweTrack Hunt, och höra allt som sägs i närheten av den - tack vare en inbyggd mikrofon.
SweTrack Hunt är helt vattentät, och klarar av att ligga på 1 meters djup i upp till 30 minuter. Den är med andra ord rustad för det aktiva liv som många av dagens hundägare lever.
Med några enkla handgrepp fästs SweTrack Hunt runt hundhalsbandet, och därefter kan du enkelt börja spåra hunden i din dator, telefon eller tablet.

Kontakta säljare

Ossi Dillström
Försäljning

SweTrack
Försäljning