SweTrack

SweTrack Extreme - V5, V10, V15, V20

Full koll - från tre till tio år! Kraftfulla SweTrack™ Extreme erbjuder dig smarta funktioner, över tio års batteritid och en vattentät konstruktion. Tack vare den kraftfulla magneten lämpar den sig utmärkt för temporär montering på bilen, båten samt övriga fordon. SweTrack™ Extreme - det självklara valet för en tryggare vardag.

Sammanfattning

Bandfrekvens
850/900/1800/1900
Nätverk
GSM, GPRS
Skaksensor
Ja, inbyggt
Vattentålig
Ja
Magnet
Ja
Batteri
Inbyggt
Kapacitet
5000-20000 mAH
GPS-Chip
UBlox 7 (G6010-ST)
GPS-precision
5-15 meter
Nätverksprotokoll
TCP/UDP
IP-Klassning
IP65
Färg
Svart
Rek pris V5
2995 SEK
Rek pris V10
3995 SEK
Rek pris V15
4495 SEK
Rek pris V20
4995 SEK

Beskrivning

SweTrack™ Extreme är en kraftfull GPS-spårare som byggts på ett toppmodernt Schweizutvecklat GPS chip för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Tack vare en kraftfull batteritid, en vattentät konstruktion och inbyggt rörelselarm är den perfekt för dig som vill förhindra fordonsstölder. Eller möjligtvis bara vill hålla ett extra öga på dina ägodelar.
SweTrack™ Extreme finns i fyra olika modeller, V5, V10, V15 och V20. Skillnaden mellan dessa olika modeller är enbart det inbyggda batteriet, och därmed även produkten storlek. V5 är utrustad med ett uppladdningsbart batteri på 5000mah. V10 är utrustad uppladdningsbart batteri på 10 000mah, och så klättrat det uppåt till V20.
Att komma igång med SweTrack™ Extreme är en barnlek - montera enheten på ditt fordon, följ installationsanvisningarna och börja spåra; direkt från dator, mobil eller surfplatta. När enheten är aktiverad kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. SweTrack™ Extreme skyddar dina ägodelar - dygnet runt, året runt.
Eftersom enheten har inbyggt rörelselarm så varnas du ögonblickligen om fordonet förflyttas: och tack vare fallsensorn kan enheten till och med varna dig om att den monteras loss från fordonet. Enheten lämpar sig även för användning till sjöss, eftersom den har kraftfulla inbyggda antenner och en vattentät konstruktion!

VARFÖR VÄLJA SWETRACK™ EXTREME?
Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Extreme inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i enheten. Vidare erbjuds du en lösning som utvecklats under ledordet "göm och glöm" - detta möjliggjorde vi genom att montera in ett riktigt starkt batteri i SweTrack™ Extreme, oavsett vilken modell du väljer.
Montera din SweTrack™ Extreme på för det avsedda föremålet, starta spårningen och koppla av. Om något händer, så kan du vara säker på att SweTrack™ Extreme håller ett öga på ditt fordon. Dessutom är precis all programvara, och kommunikation mellan dig och GPSen på svenska. Produkten har en rejäl design, vattentåligt skal och smarta larmfunktioner - du varnas om fordonet förflyttas, om enheten monteras bort från fordonet, eller om fordonet lämnar ett visst område.
SweTrack™ Extreme är alltså perfekt för att hålla koll på båten under vinterförvaringen, säkerställa att en värdefull bil inte försvinner, eller se till att ditt företags transporter kommer fram säkert och i tid. Genom livespårningen kan du följa ditt fordon i realtid. ´

Skicka ett SMS till SweTrack™ Extreme, som svarar med koordinater, gatuadress eller länk till onlinekarta. Alternativt ge enheten order om att rapportera upp en position till livespårningen. Livespårning med frekvent uppdatering exempelvis var 10 sekund, kan även aktiveras. Alternativt livespårning direkt då enheten är i rörelse.
Ange ett visst tillåtet område - skulle SweTrack™ Extreme lämna området, så får du en varning. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att exempelvis lämna båten under vinterhalvåret på landstället uppfart!
SweTrack™ Extreme har en vattentät konstruktion, vilket gör det möjligt för enheten att befinna sig i upp till 30 minuter på en meters djup. Regn och rusk är inga problem - med andra ord är den perfekt till såväl båten som bilen!
Enheten har en inbyggd fallsensor, som kan konfigureras att varna dig så fort den monteras loss från fordonet.
Vid minsta lilla rörelse varnas du ögonblickligen.
Följ enhetens rörelser under valfri tidsperiod.
Med ett extra starkt batteri på mellan 5000, 10000, 15000 samt 20000mAh orkar SweTrack™ Extreme hålla igång i upp till mellan tre och 10 år - behovet av regelbunden laddning är således eliminerat.
Följ enhetens position i realtid på en karta - direkt från dator, mobil eller surfplatta.
Tack vare den inbyggda magneten kan SweTrack™ Extreme monteras direkt på valfri magnetisk yta: exempelvis bilens underrede. Detta ger dig möjlighet att dölja enhetens placering mycket väl.

SweTrack Extreme V5 - har ett batteri på 5000mah. Batteriet är uppladningsbart via USB-laddare, och laddas upp när behov finns. Laddningstiden är runt 4-5 timmar beroende på styrkan i laddningskontakten. Laddningsladden är den av typen micro-usb och är samma som används i de vanligste Android-baserade telefonerna. Notera att positioneringsfrekvensen är den som påvärkar batteriet mest. SweTrack Extremes tanke är att vara en monteringsfri lösning som ska kunna spåras vid behov. Om konstant positionering var 10 sekund dygnet runt är användingsbehovet rekommenderas en inkopplingslösning där enheten kopplas in på externt elsystem eller fordonsbatteri. Se SweTrack Engine. Anledningen att vi presenterar batteritiden här nedan med stora marginaler, är att ytre omständigheter spelar in med temperatur - vid kyla försämras batteriets kapacitet markant. Batteriets kapacitet försämras även med åren. Precis som batterierna i övrig elektronik och mobiltelefonerna. SweTrack Extreme har ett flertal olika energisparlägen för att spara maximal batteritid. Se manualen för de olika energisparlägena som kan användas.

Batteritid för SweTrack Extreme V5;
• Standbytid - upp till 3 år (vid djupsömn)
• 6 positionsuppladdningar per dag – 200-400 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – 14-28 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – 90-100 timmar

Storlek;
Längd: 11,7 cm
Bredd: 5,8 cm
Höjd: 3 cm
Vikt: 224 gram

SweTrack Extreme V10 - har ett batteri på 10000mah. Batteriet är uppladningsbart via USB-laddare, och laddas upp när behov finns. Laddningstiden är runt 4-5 timmar beroende på styrkan i laddningskontakten. Laddningsladden är den av typen micro-usb och är samma som används i de vanligste Android-baserade telefonerna. Notera att positioneringsfrekvensen är den som påvärkar batteriet mest. SweTrack Extremes tanke är att vara en monteringsfri lösning som ska kunna spåras vid behov. Om konstant positionering var 10 sekund dygnet runt är användingsbehovet rekommenderas en inkopplingslösning där enheten kopplas in på externt elsystem eller fordonsbatteri. Se SweTrack Engine. Anledningen att vi presenterar batteritiden här nedan med stora marginaler, är att ytre omständigheter spelar in med temperatur - vid kyla försämras batteriets kapacitet markant. Batteriets kapacitet försämras även med åren. Precis som batterierna i övrig elektronik och mobiltelefonerna. SweTrack Extreme har ett flertal olika energisparlägen för att spara maximal batteritid. Se manualen för de olika energisparlägena som kan användas.

Batteritid för SweTrack Extreme V10;
• Standbytid - upp till 5 år (vid djupsömn)
• 6 positionsuppladdningar per dag – 400-800 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – 28-56 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – 180-200 timmar

Storlek;
Längd: 15,3 cm
Bredd: 5,9 cm
Höjd: 3,4 cm
Vikt: 346 gram

SweTrack Extreme V15 - har ett batteri på 15000mah. Batteriet är uppladningsbart via USB-laddare, och laddas upp när behov finns. Laddningstiden är runt 4-5 timmar beroende på styrkan i laddningskontakten. Laddningsladden är den av typen micro-usb och är samma som används i de vanligste Android-baserade telefonerna. Notera att positioneringsfrekvensen är den som påvärkar batteriet mest. SweTrack Extremes tanke är att vara en monteringsfri lösning som ska kunna spåras vid behov. Om konstant positionering var 10 sekund dygnet runt är användingsbehovet rekommenderas en inkopplingslösning där enheten kopplas in på externt elsystem eller fordonsbatteri. Se SweTrack Engine. Anledningen att vi presenterar batteritiden här nedan med stora marginaler, är att ytre omständigheter spelar in med temperatur - vid kyla försämras batteriets kapacitet markant. Batteriets kapacitet försämras även med åren. Precis som batterierna i övrig elektronik och mobiltelefonerna. SweTrack Extreme har ett flertal olika energisparlägen för att spara maximal batteritid. Se manualen för de olika energisparlägena som kan användas.

Batteritid för SweTrack Extreme V15;
• Standbytid - upp till 10 år (vid djupsömn)
• 6 positionsuppladdningar per dag – 600-1200 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – 42-84 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – 270-300 timmar

Storlek;
Längd: 15,3 cm
Bredd: 5,9 cm
Höjd: 3,9 cm
Vikt: 446 gram

SweTrack Extreme V20 - har ett batteri på 20000mah. Batteriet är uppladningsbart via USB-laddare, och laddas upp när behov finns. Laddningstiden är runt 4-5 timmar beroende på styrkan i laddningskontakten. Laddningsladden är den av typen micro-usb och är samma som används i de vanligste Android-baserade telefonerna. Notera att positioneringsfrekvensen är den som påvärkar batteriet mest. SweTrack Extremes tanke är att vara en monteringsfri lösning som ska kunna spåras vid behov. Om konstant positionering var 10 sekund dygnet runt är användingsbehovet rekommenderas en inkopplingslösning där enheten kopplas in på externt elsystem eller fordonsbatteri. Se SweTrack Engine. Anledningen att vi presenterar batteritiden här nedan med stora marginaler, är att ytre omständigheter spelar in med temperatur - vid kyla försämras batteriets kapacitet markant. Batteriets kapacitet försämras även med åren. Precis som batterierna i övrig elektronik och mobiltelefonerna. SweTrack Extreme har ett flertal olika energisparlägen för att spara maximal batteritid. Se manualen för de olika energisparlägena som kan användas.

Batteritid för SweTrack Extreme V20;
• Standbytid - upp till över 10 år (vid djupsömn)
• 6 positionsuppladdningar per dag – 800-1600 dagar
• 1 positionsuppladdning var tionde minut – 56-112 dagar
• Konstant livespårning (6 positioner per minut) – 360-600 timmar

Storlek;
Längd: 15,3 cm
Bredd: 5,9 cm
Höjd: 4,5 cm
Vikt: 534 gram

Kontakta säljare

Ossi Dillström
Försäljning

SweTrack
Försäljning