SweTrack

SweTrack Engine

SweTrack™ Engine är en GPS-spårare som med hjälp av en uppsjö av funktioner gör spåraren till den bästa lösningen för dig som vill övervaka olika typer av fordon under längre perioder.

Sammanfattning

Bandfrekvens
850/900/1800/1900
Nätverk
GSM, GPRS
Skaksensor
Ja, inbyggd
Mikrofon
Ja, inbyggd
Vattentålig
Ja
Fast montering
Ja, möjligt
Montering
(+) och (-) kabel
Tändnings larm
Ja
Batteri
Inbyggt
Kapacitet
500 mAH
GPS-Chip
UBlox 7 (G6010-ST)
GPS-precision
5-15 meter
Nätverksprotokoll
TCP/UDP
IP-Klassning
IP65
Färg
Mattsvart och grå
Rek pris
2499 SEK

Beskrivning

SweTrack™ Engine är en GPS-spårare som med hjälp av en uppsjö av funktioner gör spåraren till den bästa lösningen för dig som vill övervaka olika typer av fordon under längre perioder. Då enheten enkelt kopplas in genom en svart (-) och röd (+) kontakt, installeras den både snabbt och smidigt, vilket gör den perfekt för dig som vill hålla koll på din motorcykel, moped, ATV, bil, båt, husbil eller övrig utrustning som har stöd för extern ström.

SweTrack™ Engine är en komplett spårningslösning med alla tänkbara funktioner inbyggda. Spåraren är byggd för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Både GPS, GSM och rörelsedetektor är inbyggda i själva enheten, vilket underlättar vid installation då inga externa mottagare eller sensorer behöver placeras ut på olika ställen och kopplas ihop. Enheten har även ett inbyggt backup-batteri, om något oförutsett skulle hända, som håller en standby-tid på upp emot två veckor. En perfekt lösning för dig som vill förhindra fordonsstölder, eller bara hålla ett extra öga på din ögonsten.

Att komma igång med SweTrack™ Engine är en barnlek - montera enheten på ditt fordon, följ installationsanvisningarna och börja spåra; direkt från dator, mobil eller surfplatta. Spåraren kan kommunicera med dig som användare på två olika sätt, antingen genom SMS-spårning som går till så att du som ägaren av spåraren skickar ett sms med en förfrågan som enheten svarar på. Eftersom spåraren har svensk programvara sker all kommunikation mellan spåraren och dig på svenska. Det andra alternativet är livespårning, då följer du enheten i din iOS-enhet, Android-enhet, eller i valfri webbläsare på datorn. Därifrån når du även spårarens tidigare positioner, kan sätta upp geografiska stängsel med fler funktioner - som du sedan blir varnad över när fordonet passerar eller överskrider gränsen. När enheten är aktiverad kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. SweTrack™ Engine skyddar dina ägodelar - dygnet runt, året runt. Eftersom enheten också har inbyggt rörelselarm så varnas du ögonblickligen om någon är framme och rör på fordonet.

Varför välja SweTrack™ Engine?
Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Engine inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i enheten. Vidare erbjuds du en lösning som utvecklats under ledordet "allt i ett" - detta möjliggjorde vi genom att montera in allt i själva enheten, och kunde då undvika externa sensorer som behöver krångliga installationer och mer plats. Montera din SweTrack™ Engine på fordonet, starta spårningen och koppla av. Om något händer, så kan du vara säker på att SweTrack™ Engine håller ett öga på ditt fordon. Dessutom är precis all programvara, och kommunikation mellan dig och spåraren, på svenska.

Skicka ett SMS till SweTrack™ Engine, som svarar med koordinater och en GoogleMaps länk till dess nuvarande plats på en karta. Alternativt ge enheten order om att rapportera upp en position till livespårningen. Livespårning med frekvent uppdatering exempelvis var 10 sekund, kan även aktiveras. Alternativt livespårning direkt då enheten är i rörelse, eller fordonet startas.
SweTrack™ Engine kan regelbundet meddela dig om dess position via SMS eller livespårningen. Exempelvis kan du begära en uppdatering var 10 sekund.
Genom ett enkelt telefonsamtal kan du aktivera den inbyggda mikrofonen som låter dig höra allt som sägs i spårarens omgivning.
Du ställer in ett tillåtet område på kartan - SweTrack™ Engine varnar dig om den lämnar det förutbestämda området.
Vid minsta lilla rörelse varnas du ögonblickligen.
SweTrack™ Engine kan koppla ner satellit kontakten för att spara ström när enheten inte är i rörelse - så fort en rörelse detekteras så återupptas kontakten med satelliterna och GPS-spårningen fortlöper.
Varnar via SMS om en viss hastighet (km/h) överskrids.
Om SweTrack™ Engine tappar GPS- och LBS-spårningen inte är tillräklig kan du ändå underrättas om dess senaste position, så länge det finns GSM-täckning.
Kostnadsfri livespårning ingår. Du kan följa positionen direkt i webbläsaren! Dessutom kan du använda den medföljande mobilapplikationen för iOS och Android för att spåra fordonet när du är på resande fot. För att ladda ner mobilapplikationerna, sök i din telefons programbibliotek (AppStore/GooglePlay) efter "SweTrack".

Kontakta säljare

Ossi Dillström
Försäljning

SweTrack
Försäljning