SweTrack

Hej. Vi är SweTrack.

Låt oss berätta om hur våra GPS-spårare kan hjälpa dig och ditt företag.



Privatkund? Klicka här!

Vilka är SweTrack Electronics AB?


SweTrack Electronics AB är ledande inom elektronisk spårningsutrustning.

Vi tillverkar GPS-spårare (även kallat spårsändare eller GPS-tracker) för olika behov - t.ex. stöldskydd av fordon, administration av maskinpark eller körjournalrapportering. Vi skapar även mjukvarulösningar som gör tekniken enkel att använda, till exempel vår mobilapp som låter användaren följa GPS-spårarens position i realtid. Som företagare kan du dra oerhört stor nytta av GPS-spårning - du kan exempelvis hålla koll på en stor fordonspark, säkra dina varuleveranser eller liveströmma evenemang såsom maratonlopp.

Med våra tjänster kan du inte bara få ökad kontroll på din verksamhet, men också effektivisera den dagliga driften och öka säkerheten i er verksamhet. SweTrack Electronics AB erbjuder kompletta lösningar för bland annat fleet management, elektroniska körjournaler, timrapportering och evenemangsdrift samt produktsäkerhetslösningar för detaljhandeln.


Några exempel på vad vi kan hjälpa er med

Hårdvara SweTrack utvecklar och tillverkar en rad olika GPS-spårare. I vårt sortiment hittar du flera av marknadens bästa GPS-spårare, t.ex. SweTrack Extreme och SweTrack Engine. Vi kan även specialbygga mindre upplagor för specifika behov - kontakta oss så hjälper vi er.
Mjukvara Vår styrka ligger i att vi utvecklar såväl hårdvara som mjukvara. Detta gör att vi kan sy ihop en helhetslösning anpassad för just ditt företag. Vi kan bland annat designa mobilapplikationer specifikt för ert företag, eller ta fram ett skräddarsytt webbgränssnitt där ni kan administrera era GPS-spårare.
Marknadens bästa livespårning Vår egenutvecklade tjänst för livespårning är hjärtat i alla våra produkter. Med SweTrack Live kan du via en mobilapp eller ett webbgränssnitt följa GPS-spårarens position i realtid, begära ut fullständig positionshistorik, placera ut geografiska stängsel och mycket, mycket mer. Har du många GPS-spårare så kan du se alla på samma kartor, eller gruppera dem som du själv önskar.
Personlig service Hos oss får du en personlig kontaktperson som hjälper er med er lösning - hela vägen från ritbordet till färdig lösning. Vi kan också hjälpa er och era kunder med support på samtliga SweTrack-produkter, både GPS-spårare och tillhörande mjukvara.
Fleet Management Vår fleet management-tjänst erbjuder er en detaljrik översikt över er fordons- och maskinpark. Alla uppkopplade GPS-spårare samlas på en och samma karta, där du får realtidsuppdatering sekund för sekund, aktuell hastighet, detaljrik historik, samt ett rapportsystem. Du kan även skapa konton åt dina anställda där du själv väljer vilken information de ska ha tillgång till.
GPSEvent Med vår tjänst GPSEvent möjliggörs livestreaming av er upplevelse genom GPS-teknik i realtid till kunder, allmänhet och intresserade. Dela era tävlingar, event och äventyrsresor i realtid med hastighet, höjd, med mera. Användarna kan följa eventet direkt på en hemsida, eller via en mobilapp.
API Att byta eller utveckla nya system är oftast en process som är både krånglig och kostsam. Därför har vi utecklat ett API som kan implementeras i era befintliga system. På så sätt kan ni på ett smidigt sätt använda våra GPS-spårares backend-tjänster och implementera dem i både nya och befintliga tjänster/system.

Varför välja SweTrack?

Vi älskar det här! SweTrack har varit verksamma inom GPS-spårning i snart fyra år. Hos oss får du ett personligt och kunnigt bemötande - och vi brinner för att skapa smarta lösningar för våra kunder med hjälp av våra GPS-spårare.
Vi skapar kompletta lösningar! Till skillnad från andra aktörer på marknaden så äger vi hela vårt ekosystem - hårdvara och mjukvara är gjorda för varandra redan på ritbordet.
Vi är flexibla! Vi har ett brett sortiment av färdiga lösningar, men ibland är behovet mer specifikt. På begäran kan vi specialtillverka både hårdvara och mjukvara i en kombination som passar ert företag perfekt.
Vi hjälper dig! Vi erbjuder hjälp & support på alla våra GPS-spårare, oavsett var du har köpt dem.
Läs mer om oss här

Nyheter & kontakt

Senaste nyheter

17
Mars
Grattis till vinnarna från Allt för sjön-mässan!
Postad 17 mars, 2017 Stockholm, Sverige
Vi gratulerar vinnarna av vår lottdragning där ni besökare på Allt för sjön-mässan fick lotter. Då vi hade oerhört trevligt isamband med lottutdelningen under mässan med alla era roliga samtal och kommentarer bestämde vi oss för att dra tre vinnare istället för en.
Nu är vi väldigt glada att kunna meddela att två av vinnarna har redan kontaktat oss. Ett stort grattis till Sten-Anders från Järfälla och Eva från Västerås.
13
Mars
Tack till Motorshow Weekend och Allt för Sjön 2017
Postad 26 mars, 2017 Stockholm, Sverige
Då har ytterligare en Allt för Sjön-mässa gått av stapeln och vi vill tacka alla som stannade till i vår monter för att diskutera spårning och positionering. Det var även vårt första år på Stockholm Motorshow och vi vill även där tacka alla glada och nyfikna besökare.
Visst är det lite skönt att få andas ut men vi ska inte göra någon hemlighet av att vi redan nu längtar till att få träffa er nästa år igen!
11
Jan
SweTrack lanserar ny produkt för fast montering
Postad 11 jan, 2017 Stockholm, Sverige
Den 26 januari under motormässan "Bilar som jobbar, MC-mässan och Lifestyle motor" presenterar vi vår nya GPS-spårare för fast montering. GPS-spåraren kopplas på ett fordonsbatteri eller på det befintliga elsystemet, och kan därefter leverera spårning med högt uppdateringsintervall utan att begränsas av batteritid.
Alla nyheter

Kontaktinformation

Mailadress
info@swetrack.com

Telefonnummer
08-121 484 58

Postadress
Vikdalsgränd 10 A
131 52 Nacka Strand